Paylaşmanıza asla kelime etmiyorum;
fakat şunu bilmenizi istiyorum burası ticaret forumu serbest piyasa var siz kendiniz piyasayı belirleyemezsiniz burada 40.000₺ fiyatı ile de script yazan var 5.000₺ye de yazan var bulduğu bilgileri 1.000₺ye de yapan var 5.000₺ye de yapan var, o zaman herkes bir birinin hizmetine taş koysun.
dostum burası sadece ticaret forumu değil bak konuyu hangi başlık altında açmışım TİCARİ OLMAYAN KONULAR burası ticaret olmayan bir konu başlığı yoksa dediğin gibi isteyen istediği fiyata istediği ürünü satar. Ben kimsenin ekmeğine taş koymuyorum. Piyasayı belirlemek gibi bir amacım da yok. Buna yönelik herhangi bir cümlem de olmadı. İsteyen istediği fiyata hizmet verebilir isteyende de ücretsiz hizmet verebilir. Eğer bu taş koymaksa o zaman ücretsiz paylaşılan her şey birilerinin hizmetine taş koymuş oluyor. Çünkü ücretsiz paylaşılan her şeyi bir başkası ücretli yapıyor olabilir. Birisi ücretsiz scipt paylaştığında script satanların hizmetine taş koymuş olmuyor. Yardımlaşmak kötü bir şey değil her şeyi ticarete dökmeye çalışmayın. Ekrana iki tıklayıp karşılığnda uçuk fiyatlar alıyorsan bu hiç bir ticaret ahlakına da uygun değil. Ticaret adı altında insan dolandırmaktır