Suteruben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ne dediğinizi anlamıyorum ki ben denedim konuyu okuduysan zaten yazmışım ekstra deneyenlerde olmuş yazmışlar bir sorun çıkmamış. Şimdi diyorsun ki ben denedim böyle oldu sonra diyorsun ki denemeyeceğim bile. Bi yandan da diyorsun ki her methodda böyle oluyor. Sonuçta bu instagramın izin verdiği bir şey değil. İzin vermiş olsaydı zaten böyle methodlarla buglarla uğraşmazdık. Bunun bilincinde olmanız gerekiyor. Suçu bana atmadan önce açıklardan yararlandığının ve sonuçları olabiliceğini bilmen gerekiyor. Neyse daha fazla uzatmayacağım ben insanlar parasını çöpe atmasın faydalansın diye içerik paylaşıyorum demek ki gerçekten paylaşmamak gerekiyor. Söylemek istediğin bir şey varsa son olarak yanıt verirsen sevinirim onun dışında konu içeriğini silip konuyu kilitleyeceğim. Bulabilen kendi bulup denesin bulamayan da parasını verip bulanlardan alır. Sonuçta benim bir kazancım yoktu bu işten. 30 saniyelik işlemi atom parçalar gibi anlatanlara kaptırın paranızı iyi forumlar
Hocam zamanı geldi her paylaşılan da hesap kapanmadı ben de sağolun paylaşmışsınız ama böyle bir şey olcağını açıklamaışsınız söyleseydiniz keşke ihtimali var diye ios da denedim olmadı androidde denedim öyle yazmışsınız sonradan gördüm onuda.. siz bilirsiniz ben teşekkür ederim