Merhabalar kıymetli büyüklerim, küçüklerim ve tüm forum ahalisi.
Bir konuda önerilerinize ihtiyacım var. Sizlere kısaca içinde bulunduğum durumu olabildiğince detay vererek açıklayayım. Sonrasında birkaç soru ile önerilerinizi istiyor olacağım. Ben bir radyoda çalışıyorum ve sosyal medya yönetimini tamamen bana bırakmak istiyorlar. Sosyal medyadaki tüm paylaşımların yönetimini, paylaşımını ben sağlayacağım. Dolayısıyla benim video edit, photoshop, logo & şekilli yazı tasarımları gibi konularda yetkinlik elde etmem gerekiyor. Bu konularda çok eskiden bazı çalışmalarım vardı amatör anlamda ancak fazlasıyla körelmişim. Yaptığım çalışmalar amatör kalıyor ya da iyi bir şey çıkarıyorsam da, bolca vakit alıyor. Bu konuda eğitim almak hatta sertifika almak istiyorum.
Sizlere ise sorum şu: bahsettiğim konulara dair eksiklerimi kapatabileceğim bir kurs var mı?
Kursları kesinlikle sertifikalı, hatta mümkünse uluslararası sertifikalı olarak arıyorum, bildiğiniz böyle bir kurs var mı?
Bu konularda yetkinlik kazanmam, bir radyo sayfasını yönetecek kadar ilerleme kaydetmem ne kadar vaktimi alır?