adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen günlerde YouTube’da TOGG videolarına bakarken bazı yazılım hatalarından ve çeşitli konulardan bahsediliyordu. Yorumlara baktığımda ise insanlar doğrudan linç etmiş, aşağılamışlar vb.
Aynı zamanda Tesla’nın park özelliğini test eden bir video da izledim. Boş bir alanda (yanında araç yok, geniş alan, iki çizgi arasında) olmasına rağmen oldukça yavaş park etti ve ileri geri çok manevra yaptı. Yorumlarda ise bunun sebeplerini açıklayıp o kadar iyimser bir şekilde yorum yapmışlar ki gözlerim yaşardı
Amacım TOGG’u savunmak değil. Eğer bütçem yeterse elimden geldiğince kaliteyi tercih etmeye çalışırım. TOGG olur Tesla olur fark etmez.
Ayrıca Dayanıklılık testleri gayet başarılı, konforu da iyi görünüyor. Tek sorun bu arabada yazılımsal sorunlar ve kullanıcı yorumlarına göre servis gibi görünüyor.
Yazılım tarafını bilinçli bir şekilde çözerlerse bence gayet güzel bir araba olur. Servisede çok ihtiyaç kalmaz kaza ve hatalı üretim dışında. Zaman lazım olarak görüyorum ben. Piyasada çok görüyorum, yakışıklı bir araç.
Aynen oyle hocam katılıyorum sana. Daha iyileri gelecektir inşallah. İlk tecrübemiz hatalar kusurlar eksikler illaki olabilir. Ama inanıyorum Bizler yerli ve milli imkanlarımız el verdiği müddetçe ayrıca bizim olana sahip çıktığımız müddetçe tecrübe kazanıp daha iyilerini layıkıyla yapabileceğiz.

Sevgiler saygılar.