kerem2657 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse kızmasın kusurda bakmasın.

Zamanında DEVRİM arabasına yapılanlar TOGG içinde uygulanıyor. Yol ve strateji farkı var sadece.

Elin yabancısı kendi devleti bir ürün ürettiginde bebeklerini koruyan anne köpek edasıyla savunuyor yüceltiyor.

Şöyle saçma bir örnek vereyim. Ar namus meselesi değil ama ailenden kardeşin haksız olduğu bir konuda x bir kişiyle kavga etmiş. Sen özür dilemesini istiyorsun ve diliyor kardeşin. Fakat karşı tarafın ailesi senin kardeşine yükleniyorda yükleniyor hakaretlerin biri bin para.Sen demezmisin hop ne oluyor? Çocuk özürünü diledi işte ne yapmaya calısıyorsunuz diye.

Burda anlatmak istediğim bir olay değil yazıya ve anlatış biçimime takılmayın. Sadece aile, aidiyet kavramına dikkat cekmek istedim. Bizler Türk toplumuyuz.Bu mal bizim.Biz yaptık.Piyasaya biz sürdük. İyide olsa kötüde olsa bu bizim ailemizin bir parçası.Bize yani Türk toplumuna ait bir ürün. Herkeze karşı hatta kendimize karşı bile sahip çıkmalıyız.Boyle haberlere ve bu haberlerin yayılmasına fırsat vermemeliyiz.

Bu benim şahsi düşüncemdir.Katılırsınız katılmazsınız.Saygı duymaktan başka birşey gelmez elimden. Fakat şunu asla unutmayın dostlar. Eğer bu haber TOGG için değilde tesla için paylaşılmış olsaydı Hadi ya olurmu öyle şey yalan haber der geçerdi bir çoğumuz.

Sevgiler Saygılar.
Geçen günlerde YouTube’da TOGG videolarına bakarken bazı yazılım hatalarından ve çeşitli konulardan bahsediliyordu. Yorumlara baktığımda ise insanlar doğrudan linç etmiş, aşağılamışlar vb.
Aynı zamanda Tesla’nın park özelliğini test eden bir video da izledim. Boş bir alanda (yanında araç yok, geniş alan, iki çizgi arasında) olmasına rağmen oldukça yavaş park etti ve ileri geri çok manevra yaptı. Yorumlarda ise bunun sebeplerini açıklayıp o kadar iyimser bir şekilde yorum yapmışlar ki gözlerim yaşardı
Amacım TOGG’u savunmak değil. Eğer bütçem yeterse elimden geldiğince kaliteyi tercih etmeye çalışırım. TOGG olur Tesla olur fark etmez.
Ayrıca Dayanıklılık testleri gayet başarılı, konforu da iyi görünüyor. Tek sorun bu arabada yazılımsal sorunlar ve kullanıcı yorumlarına göre servis gibi görünüyor.
Yazılım tarafını bilinçli bir şekilde çözerlerse bence gayet güzel bir araba olur. Servisede çok ihtiyaç kalmaz kaza ve hatalı üretim dışında. Zaman lazım olarak görüyorum ben. Piyasada çok görüyorum, yakışıklı bir araç.