Windows ile her şey yapabilirsin birde yıllardan gelen alışkanlık varsa Windows devam et hocam.
evet hocam windows hız konusunda çok iyi durumda
Devlet memuru gibi çalışan bir ofis elemanı isen macOS
Tek başına 10 kişilik çalışıyorsan Windows Desktop
Batch processing, multi thread işlemlerde çok avantaj sağlıyor Windows.
x64/x86 varken kim ne yapsın Arm' yi.
6800xt gibi bir kartla bile LMstudio ile local LLM kullanmanın keyfi bir başka Windows gerçekten.
evet kesinlikle öyle
İş için macbook diyebilirim. Günde ortalama aktif 10 saat kadar kullanıyorum. Apple ekosistemi çok iyi. Telefon ve bilgisayar anlık birbirine bağlı. Şarj süresi inanılmaz yüksek.
Akşam iş bitti desktop windows'a geçiyorum. (Bu saatten sonra desktop harici windows kullanmam) Oyun ve program işlerinde windows'u kimse geçemez daha.
hocam performans açısından elbette dediğiniz gibi ama hız açısından sanmıyorum windowsu geçeceğini
Kullanım kolaylığı ve pratiklik olarak kesinlikle Windows.
Performans için MacOS.
kesinlikle
Herturlu Windows

ben 2 3 hafta mac kullandım aslında sevdimde ama klavye tuşları bile gıcık veriyor. Bı ekran alıntısı bile dert ona gir buna gir. Belkide kisayollara vs alissak düzelir ama ben 2 3 haftada çok seri kullanamadim açıkçası. Ve program indirme kurma vs çoğu şeyde zulüm gibi ona izin vermez buna izin vermez
hocam hiç seri kullanılmıyor, klasör işlemleri vb insanı yani kanser ediyor laptop başında