Hocam kişisel hesaplarınızın kapanma nedeni, asıl kapanmaya sebebiyet veren diğer hesapla ilgili. Yani kişisel hesaplarınızın bir suçu yok. Artık bir hesap kapatıldığı zaman cihazda ve Wi-Fi adresinde ekli diğer tüm hesaplar zincirleme bir şekilde etkileniyor ve askıya alınıyor.
Ben bu durumu aşmak için ne yaptım?
Apple cihazımı sıfırladım. Daha önce kullanılmamış bir e-posta ile yeni bir kimlik oluşturdum. Bildiğiniz cihaz ilk günkü gibi oldu. Daha sonra evin Wi-Fi adresine bağlanmadan, mobil veri ile tüm uygulamaları baştan indirdim. (Mobil veri her seferinde farklı bir IP kullanmanızı sağlar) Ardından yalnızca kişisel hesabım ile giriş yaptım. Şu an yaklaşık 6-7 kadar hesap yönetiyorum ve gönderi paylaşacağım zaman PC üzerinden farklı tarayıcı + gizli sekme + VPN yapıyorum, gönderiyi paylaşıp hesaptan çıkış yapıyorum. Herhangi bir şekilde giriş bilgilerini kaydetmiyorum. Yönettiğim hesaplara telefondan girmemeye çalışıyorum, ha olur da girmek zorunda kalırsam, bilgileri kaydetmeden çıkış yapıyorum ve işlerimi mobil veri ile görüyorum.