filtreden nasıl çıkarım hocam
Son aldığın backlinkleri reddet eklediğin içerikler var ise kontrol et.
Genelde filtreden 3 hafta sonra çıkan domainlerim oldu tekrar hitlenen.
20 Ağustos'ta crawl sorunu başladı. Spam güncellemesiyle tamamiyle çöktü 2 gün sonra john Mueller düzelttiklerini söyledi. Dediğin gibi bazı sitelerde durum hala devam ediyor.
Spam güncellemesinden kaynaklı olarak crawl etmediğini de söyledi. Google'ın davadan kaynaklı sıralama algoritmalarının bazı bileşenleri ortaya çıktı orada spam algoritmasının Google crawl rate nasıl etkilediği de açık gözüküyor. Tam bir şey demek için güncellemenin bitmesi lazım. Google'da mı sorun spam güncellemesinde mi diye.
John bir ara aktif twitter kullanıyordu sonra kullanmayı mı bıraktı hesapmı değiştirdi takip edemedim.
Fakat güncellemeden 3-4 gün önce başladı sorun zaten, halen devam ediyor 25-28 'i arası düzelme oldu o gün aktif ettiğim siteler bot geldi 2 dk sonra indexlendi raporu veriyordu 1 eylül ve sonrası tekrar bozdu geliyor görüyor tarandı gösteriyor ama index yok google a bakıyorsun 4-5 saat sonra index var.
Şimdi bu durumun - tarafı şu içeriğin tamamı indexlenmiyor aslında bu durumda güncellemeden önce bot geldiği her içeriği indexliyordu.
Muhtemelen bot'ları gönderdiği CDN ve sunucu farkından kaynaklanıyor.
Ayrıca bugün şunu da farkettim.
site

omain.com aramasında 14k indx var diyelim sırayla
Permaları kontrol ediyorum bi permada 8k birinde 10k birinde 20k index totalde diyelim 60k index var ama genel aramada 14k index gösteriyor bu da ya cdn farkından yada filtre ile alakalı.
Aldığı indexlerin hepsini yanıstmıyor normalde yansıtıyordu.
Bu güncellemede herşeyi bozdular

kendi halindeki siteler bile etkilendi diyebilirim.
Şuan spam olmayan düzgün açılmış içeriği düzgün girilmiş siteler bile tarandığında indexlendi göstermiyordur buna eminim.