Vodafone mevcut aboneye pahalı yeni gelene indirimli fiyat veriyor burdan anlaşılıyor hocam az çok
Aslında tam tersi eski aboneye ucuz yeni aboneye pahalı 200mbit hız 125₺ civarı aylık fatura ödüyorum

ve memnunum vodafone net den
Arkadaşlar ben yazımda ne fiyat ne de hız konusunda dertliyim demedim ki. Bu her firmada olabilecek olan bir sorun . Hız düşük olabilir, fiyat pahalı olabilir.
Benim derdim bu firmanın müşteri hizmetlerinin yetersiz ve bilgisiz insanlar tarafından hizmet verildiğini anlatmaya çalıştım. Ben 28 haziran şikayet konusu açmışım beni 28 Ağustos tarihinde bir yetkili arayarak sorun devam ediyor mu diye sorunca benim balatalar orada koptu. Tam tamına 2 ay be. Bu zamana kadar nerdesiz. Bu esnada sorunumu sadece malum şikayet sitesi üzerinden dile getirdim. Baktım olmuyor. Hakkım olan şikayet hakkını kullanarak hakkımı aradım. Sizlerin başına benim yaşadığım durum gibi bir olay gelirse örnek teşkil etsin diye konuyu açtım.
Bu kadar ilgisiz, dünyadan bi haber çalışanların olduğu bir müşteri hizmetlerinden muzdarıp oldum.
Şaka değil 2 ay sorun ile alakalı tek bir çözüm odaklı telefon açılmadı bana.
DİP NOT: Bu esnada bu firma bana bir kez 10 gb internet bir kez de 50gb internet hediyesi verdi. En sonunda bir 50 gb internet hediyesi de verdiler onuda almadım. Dedim bana telefona internet değil evime internet sağlayın kardeşim. Zırlayan çocuklar gibi al bu nterneti zırlama modunda hissettirdiler bana. Yeter artık bizde insanız.
Siz 125 tl verseniz nolacak. İnternet olmazsa isterse 10 lira olsun.