Biraz uzun ama eğlenceli bir serüven yazısı okuyacağınıza emin olabilirsiniz.
Vodafone net firmasından nasıl kurtulduğumu sizinle paylaşmak istedim. Bu tarz sorun yaşayan arkadaşlara örnek teşkil etsin diye yazıyorum.
Her firmada mutlaka bağlantı sorunu olabilir bu bir gerçek. Önemli olan firmanın bu sorun için çözüm odaklı olup olmaması. Kalite olayı budur.
Yaşadığım sorunu uzun anlatmaya gerek yok. Ama yaşadığım süreci merak eden arkadaşlar için bir şikayet sitesinde açtığım konu başlığını buraya
BIRAKIYORUM
Burada yazanlar tüm olaylar gerçektir. Karakter sınırlaması olmasa destan yazar Hary Potter serisi ile yarışacak sitcom projesi çıkartırdım.
Hakkınızı aramaktan çekinmeyin. Davanızda haklıysanız eğer hakkınızı aramamak, aman kim uğraşacak gibi kelimeler sizi rahatlatmasın arkadaşlar.
Hakkınızı arayın.
İşin sonu şikayet sitesinde tabi sorununuz dile getirin, getirin ki insanlar yaşananları görüp ona göre bir fikir verebilsinler.
Ben nasıl mı kurtuldum. Şikayet sitesinde ki konuma artık mesaj vermeyi bıraktılar. Yüzleri yok diye düşünmeye başladım.
İlk önce Cimer'e güzelce olayın tüm akışını abartmadan güzelce yazdım. Sonra BTK üzerinden gece 23:48 gibi şikayet oluşturdum.
TAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ertesi gün Vodafonenet arıyor. BTK üzerinden şikayet açmışsınız, biz size yardımcı olalım, Taahütsüz olarak aboneliğinizi sonlandıracağız.
BTK şikayet açtıktan sonra hemen arayıp işte faturanız var ödeyin aboneliğinizi iptal edelim. Dedim uyar. Dedim çıkarttığınız 2 fatura var. Onu da haziran tamam ama temmuz ayını ödemeyeceğim. Hık mık ettiler. Onlara dedim ki vermediğiniz hizmetin parasını benden tahsil edemezsiniz. Borcumuz borç ne kadar faturamız 804,22 tl bu ne hani aylık 450 tl Neymi modem kullanım bedelleri. Şakamısınız neyi kullandım ki neyi ödücem. Ne yaptım bu modeme. Modemi yanıma alıp ona hamallık mı yaptırdım, Gazozuna ilaç koyup ondan faydalandım mı. ENTERESAN
hani aşkımızın başlangıçında bana verdiğiniz sözler, Dedim tamam onuda ödüyorum dedim bir daha Vodafone net mi AMAN AMANNNN
Şimdi benim yaşadığım sorun eğer internet hizmetini görseydim derdim ki internet yavaş, bağlanamıyorum filan
Ama bu firmanın sorunu kesinlikle Müşteri Hizmetleri - - - Teknik Destek tarafının kesinlikle çok kalitesiz olması.
Yaşadığım en tuhaf görüşme şu şekildeydi. 8 gün önce benim arayıp konuştuğum bayanın size 1 gün sonra arayacağız dedikten sonra beni aramaması buna istinaden ben 8 gün sonra arayıp bayanı ismiyle isteyip görüşmek istediğimde bayanın dün yıllık izne çıktığının söylenmesi. Dedim ki sizin firmanızda iş paylaşımı yok mu bu arkadaşın dosyalarına o izindeyken bakan yok mu, Bilemiyoruz dediler. Allah gecinden versin demek o ablamız vefat etse dosyası olan bizler resmen S...ÇÇTIK
bu yüzden davanızda haklıysanız BTK üzerinden şikayet dosyası açın hakkınızı arayın.
Hakkınızı arayın. Umursamazlık durumun daha da kötüye gitmesine sebep olur. Sonra kıskanıyoruz yurtdışında hizmet böyle şöyle.
Kıskanmamak için hakkınızı arayın.
Saygılar.