Kendisinin şahsını hedef alan herhangi bir kelimem bile yokken neden savunma durumuna geçip geçmiş yılları bile dahi konuşur oldunuz? Benim rahatsızlık duyduğum bir konuyu bence saygı çerçevesi içerisinde belki konu açmam yanlış olsada dile getirmem @Engin Beyin bu foruma kattıklarını sorgulatmaz velevki bu konuda haklı olsam diyelim bu foruma kattıklarını da sıfırlamaz.
Anlaşılan siz Bu kurbanlık kaçmaz 10₺den kurbanlık şeklinde kurbanlık başlığıyla domain satmaya devam edeceksiniz bende buradan bir sonuca da varamayacağımızı anladım sizde benim için düşünebilirsiniz. Başlığın yetersiz veya yanıltıcı olmadığını beni kategori başlığını okumaya yönelterek kabul ettirmeye çalışmanız zaten benim rahatsız olma sebebime yöneltiyor.
Şunu demeden de geçemeyeceğim şu konu üzerine bana işsizim gibi veya dertsizlikten dert edinme gibi iğneleyici 2 mesajınızda bahsetmeniz evet yukarıda dediğiniz gibi engel listemde 2. Olarak sizi ekleyeceğime karar verdirtti. Konu akıbetine siz karar verebilirsiniz ben daha fazla mesajda bulunmayacağım. Alakanız için teşekkür ederim niyetimin tekrardan kötü olmadığını da tekrardan hatırlatarak, iyi forumlar dilerim.
Değerlerli arkadaşım şu anda açmış olduğunuz konu zaten forum kurallarına aykırı bir konudur rahatsız olduğunuz mesajları report ederek işlem yapılmasını sağlayabilirsiniz.
Kurbanlık domaini satıyorum bunu ne olarak açmam gerekir? Satılık domain şeklinde mi açmalıyım

))
Benim ticaret ve pazarlama stratejimi siz belirleyemezsiniz açmış olduğum konular da forum kurallarına uygundur yasak olsaydı zaten bir yönetici olarak ben böyle konular açmazdım.
Meyve veren ağaç taşlanır şeklinde bir konu olarak algılıyorum.