Engin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açmış olduğum konu başlık ve içerikleri birbirinden farklılık gösterirse evet haklısınız olabilir, ama başlık ve içerik aynıdır başlık dikkat son depremler konu içeriği satışa çıkan son depremler domaini.

Burada hatalı olan kısım neresidir?

Başlık dikkat son depremler içerik TekDerdimBuOlsun.com domaini satıyorum olsaydı o zaman haklı olabilirdiniz.
caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış içeriğini beğenmediğiniz @Engin; yıllardır foruma emek veren Moderatörlerimizden bir tanesi ve 10+ yıl forumda emeği var. Forumda emeği var dememin sebebi gecesini gündüzüne katıp, ailesinden ve işinden çok emeğini buraya yansıtmasıdır. Bizde R10.Net Yönetim Ekibi olarak Ailemizin birer ferdiyiz. Dikkat çekici başlıklar, kullanıcıyı konuya adepte etmek için farklı yöntemler kullanabilir ve bunun bir sakıncası yoktur.
Kendisinin şahsını hedef alan herhangi bir kelimem bile yokken neden savunma durumuna geçip geçmiş yılları bile dahi konuşur oldunuz? Benim rahatsızlık duyduğum bir konuyu “bence” saygı çerçevesi içerisinde belki konu açmam yanlış olsada dile getirmem @Engin Bey’in bu foruma kattıklarını sorgulatmaz velevki bu konuda haklı olsam diyelim bu foruma kattıklarını da sıfırlamaz.

Anlaşılan siz “Bu kurbanlık kaçmaz 10₺’den kurbanlık” şeklinde kurbanlık başlığıyla domain satmaya devam edeceksiniz bende buradan bir sonuca da varamayacağımızı anladım sizde benim için düşünebilirsiniz. Başlığın yetersiz veya yanıltıcı olmadığını beni kategori başlığını okumaya yönelterek kabul ettirmeye çalışmanız zaten benim rahatsız olma sebebime yöneltiyor.

Şunu demeden de geçemeyeceğim şu konu üzerine bana işsizim gibi veya dertsizlikten dert edinme gibi iğneleyici 2 mesajınızda bahsetmeniz evet yukarıda dediğiniz gibi engel listemde 2. Olarak sizi ekleyeceğime karar verdirtti. Konu akıbetine siz karar verebilirsiniz ben daha fazla mesajda bulunmayacağım. Alakanız için teşekkür ederim niyetimin tekrardan kötü olmadığını da tekrardan hatırlatarak, iyi forumlar dilerim.