Merhaba, öncelikle konuyu nereye açmam konusunda tereddütlerim oldu öncelikle yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Birkaç sefer gözüme çarpan bir konu hakkında konu açmak istedim. Rahatsız olduğum konu(lar) hakkında rapor edebilirdim ancak maalesef ki raporlarımın çoğuna yanıt alamıyorum. Konu başlığı değiştirme ve konu kilitleme gibi raporlara zaten otomatik dönüş yapılıyor ancak rahatsız olduğum mesajlar konular hakkında son 2 şikayetimde dönüş alamadım. Bu yüzden konu açarak rahatsızlığımı dile getirmeye ve bu konuya genel bir dikkat çekmeye karar verdim.

@Engin; nick’li moderatörün açık artırma ile satışa sunduğu domain satış konularının başlıklarından ben rahatsızım. X bir üye nasıl haber konusu açıp başlıkta yetersiz bilgi veya clickbate varsa konuya sadece link eklediğinde rahatsız oluyorsak ben de bu konudan rahatsızım.

Aşağıya açtığı konulara göz atabilmeniz için linki bırakıyorum ancak özellikle birkaç konu başlığı örneği vererek bana hak verebileceğinizi düşünmekteyim. Son arzumda bu konunun hızlı bir aksiyonla silinip üstü örtülmemesidir zira bu mecraya da olan güvenimiz ve yıllardır geçirdiğimiz vakte hürmetten sevgimizin sarsılmasını istemem.

Buyrun konu başlıkları:

Sondepremler şeklinde domain satışı için açılan konu hadi illa domain satışı diye başlığa eklemesin ne olacak diyebilirsiniz fakat DİKKAT nereden nasıl eklendi niçin eklendi gereksiz özellikle de bir modun bu şekilde konular açması

Gibi gibi bahsettiğim şekilde birçok konu mevcut sizde göz atmak isterseniz link:
https://www.r10.net/search.php?searchid=80453637