delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam ben hiçbirşey bilmiyorum, pendik pendoryanın yanında yapılan dairelerin yarısını belediye başkanı aldığını ve diğer çeyreğini de delegelere dağıtıldığını bilmiyorum facebooktan haber takip etmem merak etmeyin. biraz kafanızı çevirip chp gazetecilerinin yayınladıklarına da az bakın. o kadar inanmışsınız ki yapmayacaklarına. Kılıçdaroğlu kendisi bile dedi satın alındılar, otel odalarında para dolu çantalar falan yok ya montaj bunlar doğru. neyse bu konuyu sizin doğrularınızla benim doğrularımla çözemeyiz. kolay gelsin.
Kartal'dayım. Gerek hükümet partisinden gereksek muhalefet partisinden il ve ilçe başkanlıklarında çalışan kişiler tanıyorum. O para dolu çantalar yalanlarını, yaşlı dayı hikayelerini bir yere bırakıyorum. Gramını ispat edecek bir ne delilin var ne de yüreğin. Bu bahsedilen yalanlar mahkemede konu bile olmadı haberlere konu olmaktan başka.
Şimdi gelelim Pendik Pendorya mevzusuna. Orada daire alan hükümet yakını tanıdıklarım var. Dediğin olayı ilk defa senden duyuyorum. Bu bahsettiğin konuyu bana ispat edebilecek misin? Çok sağlam delillerin varsa buluaşlım beraber gidelim bana gösterebilecek misin? Sonra sonucunu burada herkese paylaşırız? Tamam mı?