Dostlarım selamlar,
Nasıl başarıya ulaşıyorsunuz? Sürekli bir şeyler deniyorum yaptığım şeye bir şeyler ekliyorum kendimi geliştiriyorum ama olmuyor. Oluyor da olmuyor mu hiç olmuyor mu yoksa olduğuna inanıyorum da yetersiz mi kalıyor bilemiyorum.
Kafam çok karışık duyguları hep en üst seviyede yaşıyorum çok korkunç bir şey. Mutluluk korku hüzün şaşkınlık...
Ya boşa mı yaşıyoruz? Zaten can güvenliğimizin olduğu da kesin değil.
Midem bulanıyor. Lafın gelişi değil. Her şeyden midem bulanıyor yapamıyorum artık.
Neden bunlar oluyor neden bana oluyor ya da herkese oluyor da ben mi çok güçsüzüm?
Yazdıklarımdan bir mana çıkartamıyor da olabilirsiniz. Aklıma geleni yazıyorum işte..
Yorulacağım. yoruluyorum. yoruldum.
Yeter
Ağlamak istiyorum herkesten her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Ama bir o kadar da herkese ihtiyacım var.
Neden böyle hissediyorum? Ne yapmalıyım?
Tanıdık duygular gibi geliyor bunlar bana. Zamanında çok farklı işlerde belli bir seviyeye geldikten sonra hep yeterince başarılı olamadığımı düşünüyordum. Ancak bir noktada gözlerim açıldı ve etrafıma baktığımda, aslında kendini başarılı olarak lanse eden kimsenin o kadar da başarılı olmadığını gördüm. Hatta birçok kişiden daha iyi olduğumu fark ettim; sadece kendilerini pazarlıyorlardı.
Sonradan, tüm bunlarla ilgili başarılı olmak ya da olmamak gibi düşünceleri affedersiniz, ama s*** edip sadece yeteneklerimi pazarlamaya başladım. Şu an daha mutluyum.