Alışverişi yanında yapmışlar gibi yazıyorsun. Ben hiç bir şeye inanmam ben somut kanıtlara inanırım. Dedikodulara o onu söyledi bu bunu söyledi vs benim için anlamı yoktur.

Siyasetçilerin çıkar için söylediklerine itibar edecek kadar aklımı kaybetmedim.

Varsa ortada kanıt , kanıt konuşur.

Her şeyi kenara bırakalım. Çok basit gelecek Kurultayda , Kılıçtaroğlu tekrar aday olur , bahsi geçen o delegeleri devre dışı bırakırlar , tekrar seçime giderler. Ve gündem kapanır.

Çıkıp kayyum diye bir şey yok , aralarında tekrar seçim yapacaklar diye niye açıklama yapmıyorlar.
İktidarın derdinin ne olduğunu herkes biliyor. Chp iç meselesi olabilir ama bundan faydalanıp , ne kadar zarar versek kaardır mantığı ile hukuku ayaklar altına alıyorlar. Ekonomiyi mahvetme pahasına.

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam ben hiçbirşey bilmiyorum, pendik pendoryanın yanında yapılan dairelerin yarısını belediye başkanı aldığını ve diğer çeyreğini de delegelere dağıtıldığını bilmiyorum facebooktan haber takip etmem merak etmeyin. biraz kafanızı çevirip chp gazetecilerinin yayınladıklarına da az bakın. o kadar inanmışsınız ki yapmayacaklarına. Kılıçdaroğlu kendisi bile dedi satın alındılar, otel odalarında para dolu çantalar falan yok ya montaj bunlar doğru. neyse bu konuyu sizin doğrularınızla benim doğrularımla çözemeyiz. kolay gelsin.