yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhtimalleri 0'a düşürün vazgeçin. Kafanız rahat olsun. Bu "belki" ler ilerde can sıkıcı olabilir.
TylerDurdenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kısa vadede birşey beklemeyin son paranızı yatırmanızı tavsiye etmem ama toprak her zaman değerlenir. ihtimaller yüksekse değerlendirebilirsiniz
srhtyldz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum fakat, ben size istanbul da 220 Mt2 üzerinde 2+1 li müstakil imara 5 katlı bir yer önerebilirim. Eğer ki yatırımlık düşünüyorsanız, iletişime geçebilirsiniz.
yaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tapu cinsi arsa ise yol zaten planlıdır ve nereden geçtiği bellidir. yok tarla ise zaten imar geçerken dop kesilecek 40-45 arası alacakalr sizden yol geçirecekler ama yol nereden geçer sizi nereye atar o belli olmaz bu nednele bir değerlendirme yapmanızı öneririm.
Arsanın fiyati 1.3milyon bu fiyat bizim kontrolümüzde bide şöyle bir durum var bulunduğumuz bölgede de belediye başkanının evi de var mahalle sakinleri öncesinde belediye başkanına Danışmışlar belediye başkanı demiş ki ben size yapmayın yada yapın demem fakat ben burdayken oyle bir durum olursa kimsenin yıkmasına izin vermem demiş fakat durum neyi gösterir göstermez bilemem.