Patroen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de düşüncem biraz bu yönde babam 50 sene inşaatlarda çalıştı birlikte el birliğiyle yaptık ettik toparladık günü gelir bir durum olur altından kalkamaz insan bilirsiniz. Bir yanımda diyor o sıra komple ev yapmış eğer onların ki gidecekse bizimki de gitsin. Şaşırdım açıkçası.

Hocam dediğim gibi kesin bir yol geçme durumu var zaten alacağımız arsa 7 metrelik genişlikte bir yolda arka tarafından da yol gecebilir mevcut yoldan da yol geçebilir ama 30 metre yol geçecek kesin arsa sahibi bunu söyledi dedi ben şimdi sana ne desem yalan olur ha bu sıranın komplesi bu durumda hepsinin tapusu yok bende o şekilde vereceğim yarin bir gün yol gelirse gelip bana deme yok böyle yok şöyle. Bir nevi çelişki de kaldım bu kumara girilir mi girilmez mi diye
hocam yol geçebilir fakat yol geçildiginden çekme payıda bıraktırıyorlar.Ana yol ise 6 metre sokak ise 3 metre bizden bu şekilde istemişlerdi.Bu metreleri uzunlamasına çarparsan arsadan baya kayıp verirsin.Yani sonuç elinde 200 m2 kare arsa kalabilir oda brüt max 110-120 m2 ev yaparsın.Yani 2+1 ev.