AymerMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa vadede girmezdim böyle bir top’a , Uzun vadede ihtiyaç olmayan bir parayı bağlamak daha mantıklı bence
Benim de düşüncem biraz bu yönde babam 50 sene inşaatlarda çalıştı birlikte el birliğiyle yaptık ettik toparladık günü gelir bir durum olur altından kalkamaz insan bilirsiniz. Bir yanımda diyor o sıra komple ev yapmış eğer onların ki gidecekse bizimki de gitsin. Şaşırdım açıkçası.
omurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parsel no ile belediyeye git hocam.Orada yerleşim planına bakan bölümle görüş deki ben bu arsayı almak istiyorum planlanan birşey varmı.Yada ev yapabiliyormuyum de.Sana açıyorlar haritatı anlatıyorlar.Aynı durum benim başıma geldi.Arsamız vardı 550 m2.Yan tarafımızdada 100 m2 küçük bir arsa vardı.Ev yapmak için ruhsat alamadık.O arsa sahibinide ikna edin veya arsayı satın almanız lazım dediler.Tam dogru bilgiyi belediye verir sana.
Hocam dediğim gibi kesin bir yol geçme durumu var zaten alacağımız arsa 7 metrelik genişlikte bir yolda arka tarafından da yol gecebilir mevcut yoldan da yol geçebilir ama 30 metre yol geçecek kesin arsa sahibi bunu söyledi dedi ben şimdi sana ne desem yalan olur ha bu sıranın komplesi bu durumda hepsinin tapusu yok bende o şekilde vereceğim yarin bir gün yol gelirse gelip bana deme yok böyle yok şöyle. Bir nevi çelişki de kaldım bu kumara girilir mi girilmez mi diye