Merhabalar,
Amazon FBA çalışmalarına yeni başlamayı planlıyorum, Flippa üzerinde hazır satılan FBA mağazalar olduğunu gördüm ciro yapan küçük mağazaları satın alıp ürün yelpazesini genişletip büyütebilirim diye düşündüm. Ancak bir kaç kişi bunu önermediklerini tekrar bir kimlik doğrulama olursa hesabı açan kişiyle aynı olmadığı için sorun yaşayacağımı söylediler. Ancak sıfırdan açarsamda yukarıda bahsettiğiniz gibi ürünü ekleme konusunda bile problem yaşayacağım gibi görünüyor, herhangi bir US kimliği bulmam da çok kolay gözükmüyor. Açıkçası daha ürüne karar verme konusu bile zorken benim için bunları halletmek daha zor olacak gibi hissediyorum ama hazır mağaza almakta mantıklı bir yatırım olmayacak gibi duruyor.
Bu kimlik muhabbeti avrupa/ingiltere için de geçerli mi acaba bilginiz var mı? Yani rahat rahat evet ben türkiyedeyim ama orada satış yapacağım diyebildiğim bir kanal mevcut mu yoksa bu Amazonun genel kuralı mıdır acaba?
Birde şuan başlasanız private label, arbitraj, amerika-kanada-ingiltere vs vs. gibi düşündüğünüzde nasıl bir yol izlerdiniz?
Teşekkürler!
Merhaba,
Hesabı değil hesabın bağlı olduğu şirketi satın alırsan, dolasıyla Amazon hesabını ve bunu noter aracılığıyla yaptığında ilerleyen zamanlarda gelecek hesap devri problemlerinin önüne geçebilirsin.
Sadece US marketin de satış yapıyorum, diğer taraflar daha rahat olabilir.
US pazarında PL ve Arbitraj ile başlardım