CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Finale çıkan takıma tişört sponsoru olmakta ne var onu anlamadım zaten herkes o seviye de sponsor olmak ister. Ben kendim kişisel olarak da bunu sağlayabilirim önemli olan proje ye başta inanmak.
Kendimi yanlış ifade ettim galiba hocam. Finale çıktıysa ve tişört giymeyi kabul ettiyse ekipman desteği sağlanıyor. Mesela bir takıma 300.000₺ diğer takıma 500.000₺ değerinde ekipman verildi.

Takımlar şu şu malzemelere ihtiyacımız var diyor. Sipariş geçilcek yerleri belirtiyorlar. Eğer ilgili yerlerden fatura alınabiliniyorsa takımların ihtiyaç duyduğu siparişler geçiliyor.

Diğer türlü yarışmaya katılan binlerce takım var. Hepsine destek verecek bütçeleri yok. Ben belediye yazdım ama tam belediye değil. Belediyeye bağlı bir vakıf ve bütçeyi hayırseverlerden elde ediyorlar.

Alıntı
finale kalan takımlara tişörtlerini giymeniz durumunda ekipman desteğinde bulunuyor
Dediğim gibi tişört değil ekipman desteği sağlanıyor.

Ekleme: Bu sene bir takımımız vardı. Yarışmada yarıfinalr kadar raporla çıkıyorsun sonra finalde prototip istiyorlar. Finale çıksaydık bize sponsor olacaklardı. Nasip olmadı.