Dogukanex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
400 k gecikme yüzünden mi 20 25 k yediniz hocam her ay bide ödediginiz tutar tek kişi calısınca mı geliyor
Evet hocam, İstanbul'da kirada oturunca hem kira hem yaşam maliyetleri yüksek.

meteyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Borç kapama kredileride normal işliyor. Kredi puanınız iyi olması gerekiyormuş. Zaten kredi puanım iyi olsa, gelirim iyi olsa kredileri öderim neden borç kapama kredisine başvurayım. Orası tam bi saçmalık vermiyorlar.
Bu olay baya saçmaymış hocam.

Androidyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
borç kapatma kredisini denemezi isterim deneyin
maaş haciz gelir 4/1 haciz ederler
eve haciz gelirse sizin adınıza olan şeyler haciz ederler
geçmiş olsun tekrardan
Hocam benim adıma zaten bir şey yok. İşin garip tarafı 3M+ borcu olan arkadaşıma hala bir şey olmadı.

ProDownloader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonlarınız ne olursa olsun susmaz hocam. Bakarlar aramayı keser avukatlar başlar. sert konuşurlar borcu ödeyin yoksa şu şu olur derler. sonra maaş haczi gelir o da yetmez göz korkutmak için ev haczi gönderirler. üstünüze mülk yoksa ev haczinde bisi olmaz. size tavsiyem bankalar aradığında açın yapılandırma uygunluğu varsa gecikme gün sayınızı durdurup makul şekilde planlayarak borçlarınızı yapilandirin. çünkü borç avukata devir verildiğinde kredi kartıyla ödeme yapmadan taksit yapmıyorlar. Allah herkesin yardımcısı olsun
Çok sağ olun hocam. Az önce bir kartın borcu için yapılandırma talebi gönderdim. Borçlardan biri şirket kartım ona yapılandırma isteyemiyormuşum.

shizuma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapacak bişey yok hocam.

faizi göze alacaksınız. yavaş yavaş parçalı bir şekilde zaman kazanarak devam edin.

yeni kredi - veya yapılandırma tavsiye etmem.