* Şikayetçi olduğum üye: @ZenoHost;
* Şikayetçi olma nedenim: ödeme İade etmemesi, Hizmette kesintiler, bilinçli olarak iletişim kurmamak
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/hosting-sunucu-a...-ariyorum.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Sanal sunucu arayışımda açmış olduğum konuya istinaden kendisi bana buradan özel mesaj ile ulaşmıştır
kendisinden aldığım vps sürekli kapanmaktadır kesintiler olmaktadır
ilk ay 2 gün kesinti oldu önemsemedim sonraki ay 4 gün kesinti oldu bu dört günü mağdur oldum diye ödeme 2 sinde iken 6 sına alındı sonraki yani bu ay yine aynı dönem ay sonu vds kapalı 2-3 gün kapalı kaldı bende yeni ay için devam etmeme kararı aldım erken ödeme yaptığım için hizmetin bitim tarihinde durdurulması ve ücret iadesi istedim
bu süreç içerisinde
kendisine
burdan özel mesaj ile
burdan üyeliğine ziyaretçi mesajı ile
verdiği whatsap mesajları ile şuan kapalı
kendi zenohost sitesinden
telegramdan
ulaşamadım veya mesajları görse bile dönüş yapmıyor
sonunda kendi şahsi telefonunu buldum oradan ulaştım hoş gerçi şuan ordanda cevap vermiyor arama veya whatsap mesajlarına
ödemelerimi 10 gün öncesinden yapıyorum nedeni ise kişi ödememiz var erken ödeme yaparmısın diyor on gün önce ödüyorum
son ayın kesintisiz son günü 6 sı idi vds kapandı normalde kesintiler için 2-3 gün ekleyecekti telegramda kendisi de belirtti fakat eklemedi vds kapalı
yukarıdaki yazdıklarımın whatsap telegram ve r10 özel mesaj kayıtları mevcut dilerseniz konuya ekleyebilirim
kesinlikle eksi trader kullanacağım
kullanmadığım 10 gün önce ödediğim kendisi cuma günü ödeyeceğini belirttiği iademin yapılması
kesintilerden dolayı yine kendisinin ifade ettiği üzere vds in 2,3 gün açılması
arkadaşın trader özetine ve açılan şikayete bakıldığında r10 hesabının hemen durdurulmasını (hala burdan üyelere ulaşıp şuanki hizmetlerini veremezken yeni mağduruyetler yaratmaması açısından)
@ZenoHost; kişiden şikayetçiyim