Ücretli mi kullanıyorsun hocam ?
yani ücretsiz versiyon da yapılan müzikler için ileride telif atabiliyormuş
suno 2 defa üyelik aldım 1200 tane falan şarkı ürettim,o şarkılarla çalışma yapıyorum,sunoda kullanım hakkı kullanıcı adıma kayıtlı,ve 20 tanesininde cdbaby müzik firmasından tam telifini aldım
Hocam ben şarkı ürettim de ama şunu bi türlü beceremedim ürettim ilk şarkının ses tonuyla nasıl farklı söz şarkılar yaptırabilirim sürekli farklı ses kullanıyor uygulama ingilizce bide tarif edebilir misiniz mobil uygulamada sürekli aynı sesi kullanmasını istiyorum
yorumlara baksan 3,4 defa ekran görüntüsyle gösterdim,yüklediğin yada seçtiğin yada oluşturduğun şarkının sonunda 3 nokta olur,orda remix edit tuşu var ona tıkla sonra extend tuşu var ona tıklayınca,
şarkı ,şarkı üret bölümüne geçer,ve o şarkının sözlerini silip kendi şarkı sözlerini yapıştıracaksın,böylece seçtiğin referans şarkı sayesinde hep aynı sese okutuyorsun,ve sunoya her defa girişinde bunu yapacaksın
reis ya şarkıyı beğenmediler yada çözemedim 8 kişi girmiş ilk videoya etkileşim 20 saniye olmuş Bu ilk kanala video atıp kanalı kontrol et demiştin bunu shorts mu uzun mu denemek mantıklı olur ve müzik kanalı olucak malum atıcagımıx kontrol amaçlı olan videolar nasıl bişey olsa daha mantıklı olur
hocam uzun videolar atacağın için short videoyu unut,uzun videolarının altına şarkılarının tarzıyla ilgili etiketlerini yapıştır taglarını yapıştır,
kanalın ölü değilse ufakta olsa izlenme gelir,beğenip beğenmemelerine sen çare bulacaksın,yaptığın şarkıyı beğenmiyorlarsa başka yap, daha iyisini videonun başına koy falan