ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende siyasetin içinde olmayan birisi olarak söylüyorum, hepimizin yasa koyuculardan haklarımızı koruyan yasalar ve yaptırımlar talep etme hakkı var. Bu tarz şeyleri birçok kişi hoş karşılamasada, otur oturduğun yerde ses çıkartma desede, biz anayasal haklarımızı talep edelim, adil ve eşit internet talep edelim. Biz kendi adımıza üstümüze düşeni yapalım. Sonra onlar bizi görmezden gelmek istiyorsa gelsinler, biz bugün bu dayatılan şeye hiçbir tepki vermezsek çok daha mantıklı bir iş yapmış oluruz diye düşünüyorsanız bu tarz kampanyalara katılım hiçbir zaman zorunlu değildir, katılmazsınız olur biter

Konuyu açarken burda 100k imza toplansa bu iş olur gibi felan düşündüğümü varsaydınız sanırım, neredeyse hiçbir zaman bu tarz kampanyaların direkt sonuç verdiğini görmedim. Ama bu bir kıvılcımdır, bi bakarsınız birinin seçim vaadine dönüşür. Bu kadar insan bunu talep ediyormuş diye birinin gözüne batar. Amaç sadece bu..
Ben size sonuna kadar katılıyorum. Ama bunu yasal yollarla yapmak lazım gerçek imzalar toplayıp sunmak lazım. Yoksa yasal olmayan change tarzı siteler hiç bir zaman kaale alınmamıştır.