Hocam selam eskiye yönelik bir önerim yok lakin instagramda bir hesap açsanız hazırladığınız videoları önce oraya atıp daha sonra müşteriye teslim etseniz? hesap gizli olsun daha sonra böyle bir şeylerle karşılaştığınızda telif falan atarsınız. Çünkü twitter'da fenomen hesap varken başka birilerinin videoyu alıp kullanmasını uygun görmüyorduk yani yüksek hesabı olan herkes buna sıkıntı yapardı bizde arşiv hesabına atıyorduk önce videoyu daha sonra hesapta paylaşım yapıyorduk bir başkası kullanırsa bizim telif attığımızı bilmesin ama o videoyu da kullanamasın. Bir çok videoyu böyle telif attırarak kaldırmışlığımız var ileriki süreç için belki bu size fayda sağlar instagramda böyle bir şey var mı bilmiyorum ama bunuda araştırın isterseniz.
O kadar ciddiye alıp farklı hesaplardan böyle yöntemler deneme ihtiyacım hiç olmadı. Hesapdaki tüm videolarımın capcut kayıtları duruyor. Hesabı 0dan 200k orgsnik kitleye 3 ay içinde getirdim. Şimdi bensiz hesabım aktivitesi düşmeye yüz tutacaktır,haliyle zamanla satıcaktır. Capcut kayıtlarımla yeni sayfamda içerikleri yüklemeye devam edicem bu hafta ve yine o kitleyi yakalayacağıma eminim. Eden ettiğni elbet buluyor bunu herkes bilir. Allaha havale ediyorum.