Faruksvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam oralarda tanıdığım yok gitme imkanım da yok referans olacak biri var mı yardımcı olacak . Zebil derya nedir bulamadım Google da 😃 fason nasıl yapılıyor
zebil derya derken şunu demek istedim, asıl tüm ürünlerin geldiği ana tedarikçi noktaları burası... atıyorum x şehirdeki ara tedarikçiye gelene kadar bi sürü zam yiyor. onları ekarte etmek minimum maliyet maximum kazanç için bu semtler bu sektörün ana membahı gibi düşünebilirsiniz. gitme imkanınız mutlaka olsun çünkü tam olarak ne yapmak istediğinizle alakalı göz atmanızı tavsiye ederim, tahtakale esnafı biraz sanala karşı yüzyüze ticaret seviyor karınlarıda tok malum ilgilenmezler telefondan wp'den öyle bi tanışıklığın ticaret hacmin yoksa. numune olayı şöyle; atıyorum aklıma ilk gelen kalemi söyleyeyim, nikah şekerleri böyle isimli taşlı maşlı çiçekli, bunu ara tedarikçiden tanesi 15 liraya 500 adet ürettirmek var, 5 liraya buraya ürettirmek kargolatmak var, dükkanına sadece numunelik mal koyarsın göstermelik konsinye, atıyorum ürün bu min sipariş adedi 300-500 adet, fiyat şu kadar olursa bu kadar olur, bu kadar olursa bu kadar olur. sipariş geldikçe hazırlatıp kargolatırsın. bi pazar çıkıp keyfine gezmenizi öneririm, çünkü inanın o bir ziyaret sizin kar marjınızı fazlasıyla etkileyecek düzeyde. hem bi istanbul gezisi olur hem networkünüzü kurarsınız, akşamda dönersiniz.