Bronz paket detayını pm rica ediyorum
Başlangıç paketindeki siteleri paylaşıyor musunuz? (Bu arada yorum yaptım ki detaylı inceleyip paket satın alacağım)
Arkadaşta ödemesini 14 temmuzda yaptım bugün 24 temmuz hala tamamını teslim etmedi bunu bilerek satın alın isterseniz. En son pazartesi günü bugün teslim ederiz demişti.
Merhabalar ;
İçerikleri bizim Yazdıığımızda mecburen en az 10 iş günü veriyorum çünkü yazının yazılması 3 4 gün sürmekte efendim sizin onayınızdan sonra ilgil sitelere servis edilir. Sitelerin dönüşlerinde sizlerle paylaşıyoruz Raporumuzu Kusura bakmayın Öncelikle Gecikme Sebepleri Site sahiplerin geç dönüşleri efendim
Yakın zamanda sipariş verilmiş olup ilgisine hayran kaldım diyebilirim. Herhangi bir sorun için direkt iletişime geçip hiç üşenmeden ilk fırsatta cevap vermesi de beni memnun etti diyebilirim. Ben memnun kaldım, tavsiye ederim.
Merhaba, bu paketler hakkında bilgi alabilirmiyim:
Vip paket
Sağlık
kadın
blog
ayrıntılı fiyat listesini pm alabilirmiyim
son durum nedir hocam teslim edildi mi sıkıntısız ?
Sipariş verdim Ödeme yaptım bekliyorum makalelerin onayını. 04.08.2025 Tarihinde. Gelişmeleri yazıyor olacağım.
Memnun Kaldınız mı Efendim
bronz paket için pm alabilir miyim?
silver paket bilgisi alabilir miyim.
Bronz ve Silver paket siteleri hakkında pm alabilir miyim?
Tekno paket site bilgileri pm lütfen.
Whatsapptan yazdım ancak dönüş alamıyorum
Merhaba ilanınız aktif ise bronz veya silver pakette ki site isimlerini öğrenebilir miyim
Bütün Pmler Gönderilmiştir. Satışımız Devam ediyor..