1. DEĞERLİ EŞYALAR SATIŞI (EN YAYGIN YÖNTEM)
Oyunda nadir veya güçlendirilmiş eşyalar (silahlar, zırhlar, binekler, takılar) gerçek paraya satılır.
Nasıl Yapılır?- Adım 1:Değerli eşya edinin:
- Metin Taşı Sökme: Yüksek seviye metin taşlarını söküp değerli eşyalar elde edin (Örn: Ejderha Kılıcı, Şeytan Kalkanı).
- Zindan/Boss Farm: Zorlu zindanlardan (Örn: Örümcek Zindanı 3, Şeytan Kulesi) veya boss'lardan nadir eşyalar düşürün.
- Olay Etkinlikleri: Oyun içi etkinliklerde ödüller kazanın (Örn: OX Sınavı, Bayram Etkinlikleri).
- Pazar Takibi: Oyuncu pazarını (P) sürekli kontrol edip ucuz eşyaları alıp yüksek fiyata satın (arbitraj).
- Adım 2:Eşyayı güçlendirin:
- +6 ve üzeri eşyalar değerlidir. Başarı şansı düşüktür, risklidir. "Büyücü Orbi" veya "Taşlar" kullanın.
- Adım 3:Satış yapın:
- Oyun İçi: Oyuncularla özel mesajla pazarlık yapın. Örneğin: "+9 Ejderha Kılıcı satıyorum, TL karşılığı."
- Forumlar/Sosyal Medya
- Discord Sunucuları: Metin2 ticaret sunucularına katılın.
- Facebook Grupları: "Metin2 Ticaret" gibi gruplarda eşya fotoğrafı ile satış ilanı paylaşın.
- Ödeme Yöntemleri: Papara, IBAN, kripto para (genellikle USDT) kullanılır. Önce ödemeyi alın, sonra eşyayı teslim edin!
Örnek Fiyatlar (Değişkendir, sunucuya göre fark gösterir):- +9 Ejderha Kılıcı: 300-800 TL
- Ejderha Bileziği (+0): 100-300 TL
- Aslan Bileziği: 50-150 TL
- Nadir Binek (Örn: Aslan): 200-1000 TL
2. OYUN İÇİ PARA (YANG) SATIŞI
Oyunda biriktirdiğiniz Yang'ı gerçek paraya çevirin.
Nasıl Yapılır?- Adım 1:Yang biriktirin:
- Zindan farm, eşya satışı, madencilik, balıkçılık gibi yöntemlerle Yang kazanın.
- Düşük seviye eşyaları toplayıp NPC'lere satın.
- Adım 2:Yang'ı TL'ye çevirin:
- Forumlar/Discord'da "Yang satıyorum" ilanı açın.
- Fiyat genellikle 1 Milyon Yang = 0.50 TL - 2 TL arasındadır (sunucu ekonomisine göre değişir).
- Örneğin, 500M Yang = 250-1000 TL arası satılabilir.
Risk: Gameforge, büyük Yang transferlerini otomatik olarak tespit edebilir. Hesabınız şüpheli görünebilir.
3. HİZMET SATIŞI (LEVEL KASMA, ZİNDAN TAŞIMA)
Diğer oyunculara oyun içi hizmetler karşılığında para alın.
Nasıl Yapılır?- Level Kasma: Düşük seviye oyuncuların karakterlerini belirli bir levele kadar kasın. Örn: "Level 75'e kadar kasıyorum, 200 TL."
- Zindan Taşıma: Zorlu zindanları (Örn: Şeytan Kulesi) oyuncular için bitirin.
- Eşya Güçlendirme: Başarı şansı yüksek hesaplarla eşya güçlendirme hizmeti verin.
- Satış Yöntemi: Forumlar/Discord'da hizmet ilanı açın. Ödeme peşin alın!
Risk: Hesap bilgisi istenirse (kasma için) hesabınız çalınabilir. Asla şifrenizi paylaşmayın.