Hangi işlemi yaptığınıza bağlı ben genelde yorum işlemi yapıyorum günde 200-300 civarı yorum yapıyorum ve 6 saat falan dinleniyor her hesaba tek proxy kullanıyorum ama benim hesaplar eski tarihli ve normal olarak ısınmış hesaplar yüksek takipçili hesaplar da instafly ile işlem yapmıyorum bazen spam alabiliyor
Değerli yorumun için teşekkürler. Genelde takip, beğeni, hikaye izleme vbb işlemler yapıyorum.
eski hesapsa her hesap başı tek proxy + 6 saat dinlendirme gerekiyor. Yeni hesapsa her işlemde 12 saat dinlenmesi daha güzel olur. suspend yersin shadow ban yersin ama instafly ile hesabını kapattıracak bir şey yapamazsın zaten suspend yediğinde yapabileceklerin sınırlanıyor çok fazla suspend yememeye bak
Değerli yorumun için teşekkürler. Bazıları hesap kısıtlandı diye uyarı verdi. Onları 24 saat vs dinlendiriyorum. Kalıcı hesap kapanmasın yeter.
Ben proxy kullanmıyorum ama günün yarısı hesapları dinlendiriyorum + kendi telefonumdan asla giriş yapmıyorum bir problem yaşamadım
Değerli yorumun için teşekkürler. Ben kendi telimden giriyorum ama dikkat edeyim ona.
Genel olarak her hesap için 1 proxy daha uygun ve 6-12 saat dinlendirmek mantıklı.