temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Suno da ürettiğim Türkçe şarkılarla kanal onaylattım 1000 izlenmeye 3 dolar veriyor
Bin izlenmeye önce 1 dolar veriyordu ,sonra 2 dolar vermeye başladı, şimdide bin izlenme başına 3 doları geçti ve Türkçe şarkılar

Hatırlayan olursa,ısrarla uzun müzik videoları yapmanızı söylemiştim,Uzun müzik videoları bir izlenmeye başlarsa 1,2 milyon izleniyor demiştim
Benim kanal küçük, bin aboneli olduğundan henüz o kadar izlenme olmadı ama her an bir videom patlayabilir,artık kazancı siz hesaplayın

Sadece 1 video Bin İzlenme başına 3 dolardan fazla kazanç,3700 izlenmeye 1000 saat kastı,Peki neden bu basit içeriği yapmıyorsunuz,
Yabancılar Bizim ülkemize şarkılar yapıp yayınlıyor,sizde ısrarla başarısız olduğunuz yabancı içeriğe yöneliyorsunuz
Zaten Müzik videoları Dünyanın her yerinden izleniyor
Kazanca bakın,izlenme saatine bakın, 3700 izlenmeye 1000 saat izlenme geldi,al sana 4 bin saat doldurma taktiği

Eğer yaparsanız
Suno Müzikle, youtube Kanalının para kazanmasını rahat onaylatmak için,kanalınız için şarkı üretirken kadın yada erkek sesi olarak,tek bir ses kullanın
Yani referans olarak bir şarkı yada ses seçerseniz hep aynı kişi okur şarkılarınızı
Kanal ismini sanki sanatcıymış gibi sallama bir isim koyun,ve o isme göre şarkılar üretin,bu şekilde rahat kanal onaylanır

Niye anlatıyorum biliyormusunuz,çoğu insan parasız,para kazanın banada dua edin diye bildiklerimi üçretsiz ara ara yazıyorum
Ama lütfen Mesaj atmayın ,yoruma yazın bildiğim tecrübelerimi zaten cevaplarım
özel olarak mesaj yazıp duruyorlar,kimse kusura bakmasın okadar vaktim yok

Hadi Hemen başlayın
UZUN 2 SAATLİK ŞARKI VİDEOLARI YAPIN
Klip olarak,bir kız görseli yaptırın,Kız dalgın bakıyor,ve müzik dinliyor diyede canlandırın,
sonra o videoyu döngü yapın 2 saat uzatın alın size 8 saniyelik görüntü ile 2 saatlik şarkı klibi

edit
yorumları okuyun nasıl yapacağınıza dair tüm detaylar var arkadaşlar,zaten basit işler,videolar ve kanal nasıl oluyor,örnek kanal linki bile ekledim yorumlarda

Kanalımın Tek videonun ekran görüntüsü
sleep müzik üretmek için ne yapmak gerekiyor hocam kadın yada erkek sesi seçmeden