Allah razı olsun hocam bu dediklerini son 1 ay kala yapıcam ve bişey olmassa eyer mahkemede sana yazıcam sözüm olsun eminim mahkemeye kadar aklımdan cıkmıycaksın verdiğin bilgileri sürekli göz önünde bulundurucam eyw saol geçmiş olsun allah yardımcımız olsun
2011 yılı o zamanlar pin kodu satıyorum. *********** sahibinden sitesine telefon ilanı açmış fiyatı ucuz gören biride adama yazmış 435 tl ye anlaşmışlar telefonu alacak kişi akbank hesabını istemiş *********** benim canlı desteğe gelip abi 435 tl lik kod alıcam akbank hesabını verirmisin diye yazdı bizde hesabı verdik bizim akbank hesabını sahibinden üzerinden telefona talip olana veriyor adam parayı telefon alıcam diye yatırıyor *********** gelip abi parayı attım diyip kodu alıyor. Sonra 1 gün hesaba bloke gelince Akbank çalışanları iletişime geçtim mağdur olan kişinin telefonunu istedim konuştuk parayı iade ettim uğraşmayalım diye ama adam o ara bedelli askerlik işleri ile uğraşınca şikayeti geri çekememiş ilk duruşmada beraat ettim. Senin olayda aşağı yukarı aynı.