datahunter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahkeme öncesimi yapayım bunu baya tecrüben var he bu olay seni baya tecrubelendirmiş Bravo vallah hocam allah yardımcımız olsun tamam mahkeme şunu dese yapmış olsa bile 1 hata yüzünden 26 yaşında bi gencinde hayatı mahvolmaması lazım o kadae olaylar var gelip bi dosya yüzünden sıkıntı olucaksa vay halimize
O gün mahkemeye 1 saat erken git derim o günkü duruşmaların hepsi aynı dosyadan olacak 😊 en azından ısınırısın girip içeri izleyebilirsin ortama alışırsın ilk defa mahkemeye çıkanlar için tökezleme vs oluyor azda olsa giderirsin

Evet mahkeme öncesi yapman lazım yarın dilekçe versen max 1 hafta içinde adliyeden seni arayıp avukat atadıklarını söylecekler

avukatın bilgilerine internetten yada barodan ulaşabilirsin son 1 hafta kalada sürekli avukatı darla pek ilgilenmiyorlar sen aramadıkça

Son yazdığın konuya gelirsek mahkeme olaya tarafsız bakıyor bu 26 yaşındaki geç yapmaz demiyor maalesef ama bizim hukuk sistemide bu şekil işlemiyor tutar küçük şikayet geri çekilmiş dosya kamuya dönmüş dediğim gibi ya takipsizlik yada hagb verirler maalesef iban senin adına olduğu için beraat vermezler

başarılar dilerim sadece şunu söyleyeyim korkma hiç birşey olmayacak bu mesajı kaydet mahkeme günü tekrar yazarsın bana mutlu haberlerle inşallah 🙏 Allah kolaylık versin dostum ben 3 yıldır uğraşıyorum aman dikkat et çok tehlikeli bir madde ocak söndürür