Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her nesil dezavantajından veya tatminsizliğinden şikayetçidir fakat biz 90 lılar. Ne modern olabildik ne eski. Eskilerin tabuları, kalıpları, töreleri, kuruntuları sırtımıza yüklendi, yeni nesil isteyipte yaşayamadığımız bir çok şeye sahip.
Biz arada kalmış, 2 büyük kuşağı arasında sıkışmış takozlarız. Bir çoğumuzun hayatı elinden alınmış insanlarız. Eskiler çalıp çalıp emekli oldular onların nafakalarını biz ödüyoruz. Yeniler ise bizi suçluyorlar iyi bir gelecek bırakmayacağımız için. Hem mağdur hem günahkarız. Hikayeyi hiç 90 lı nesilden dinleyen olmadı. Oy kaygısıyla bile hemen z kuşağı ilgi odağı olurken 90 lıları kimse oy hesabına bile katmadı. O kadar vahim durum.
1 aydır macbook bakıyorum maaşım macbookun iki katı olmasına rağmen sanki hak etmiyorum gibi hissiyat yiyip bitiriyor beni belki de geçmişten gelen bu yüklenmelerdir bizlere. Kıçı kırık bir cihaz alırken bile 50 kez düşündürüyor bu hayat bize şuan yeni nesile baktığımızda her şeye anında hızlıca sahip olabiliyorlar biz mi çok ezdirdik kendimizi ya da çok mu salaktık bilmiyorum. Şuan 32 yaşındayım son 5 yıldır ne istiyorsam alıyorum umrumda da değil almaya da devam edecem