FaLCoN_TiGeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Storage Backup sunucu bakınıyorum Ovh ile Hetzner karşılaştırması yapıyordum ovh den bu tür politikaları nedeniyle önceden de duymuştum şüphem vardı şimdi kesinlikle Hetznerden alcağım.
Hetzner, fiyat/performans açısından istikrarlı bir çözüm sunuyor. OVH tarafında bazı politikalar kullanıcıları zorlayabiliyor. Uzun vadede stabilite ve sürdürülebilirlik isteyenler için Hetzner genellikle daha güvenilir bir tercih oluyor.
AMG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konudan bağımsız ancak yazdığınız mesaj çok fazla gpt hissettirdi ve bende chatgptye attım, sonuç;
Yapay zekâ destekli içerikler artık günlük kullanımın bir parçası haline geldi. Benim için önemli olan, bilgiyi doğru ve anlaşılır şekilde paylaşmak. Forumlarda da bu tarz desteklerden faydalanmak bence gayet normal.
webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle yurt dışı olması gibi bir zorunluluk yok ise Türkiyede de aylık SLA ödemesi yaparak (konudaki 35 EURO gibi) çok daha sağlıklı bir hizmet alınabilir.
Açıkcası Türkiye alt yapısına göre bir çok hosting firması yurt dışına göre çok daha kaliteli destek sağlıyor hemde ücretsiz.
Konu sahibinden bağımsız bu yorumu yaptığımı özellikle hatırlatayım.
Kesinlikle katılıyorum. Türkiye’deki birçok sağlayıcı, SLA ile garanti edilen hizmet seviyeleri ve müşteri desteği noktasında oldukça güçlü. Eğer lokasyon zorunluluğu yoksa, hem düşük gecikme süreleri hem de daha hızlı destek almak adına yerel firmaları değerlendirmek mantıklı olabilir.
oomerevren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda bilgim olmayan konularda insanlara yardımcı olabilmek için mesajları chatgpt ye atıyorum o da bana uygun cevabı hazırlıyor.
Aynı şekilde ben de zaman zaman bu yöntemi kullanıyorum. Bilmediğim konularda yanlış bilgi vermek yerine, düzenli ve doğru bir cevap üretmek için yapay zekâ desteği almak faydalı oluyor. Sonuçta amaç, insanlara en sağlıklı şekilde yardımcı olmak.

not: bu cevaplar yapay zeka ile yazılmıştır

güncellemeler devam ediyor konuyu güncelledim 15:48