Hayırlı olsun. Baya detaylı bir yazı olmuş video ile tanıtım da kafadaki soruları gideriyor.
sormak istediğim birkaç soru var.
Bu bot tiktokta viral videoları bulup , otomatik yotubemi koyuyor filigran ekleyip?
Hangi videoları ekleyeceğini bot neye göre belirliyor ve her videoya aynı hashtag lerimi ekliyor?
Günde kaç adet video ekliyor.(videonuzda sanırım 5 dk da 1 tane ekledi)
Aynı anda farklı kanallarada farklı videolar ekleyebiliyormu?
İndirdiği videoların müzik sesini değişip youtube yükleme yapabilirmi?
Öncelikler Teşekkür ederim hocam
sorularınızı itina ile cevaplamaktan mutluluk duyarım diğer arkadaşlarada yardımcı olur
Bu bot tiktokta viral videoları bulup , otomatik yotubemi koyuyor filigran ekleyip? -
Evet indirdiği videoya filigran ve Cta resimi ekliyor. Güncel olarak Replik Shot ve Elev 8 Live kanallarındaki son eklenen short videolarına bakabilirsiniz.
Hangi videoları ekleyeceğini bot neye göre belirliyor ve her videoya aynı hashtag lerimi ekliyor? -
İndirilen videoda kullanılan açıklama ve hastaglerı kullanıyor ilk 90 karakteri alıyor. Sonuna "#shorts" hastag ekliyor hocam
Günde kaç adet video ekliyor.(videonuzda sanırım 5 dk da 1 tane ekledi) -
Youtube günlük video ekleme sınırı var ben hızlı testlerimde 5 dakikada denemdim 1 saatte 2 saatte en uygunu bana kalırsa ilk hafta 2 saatte 1 sonra 6 satte 1 olabilir. 10 video yükledikten sonra zaten yükleme hatası veriyor bekletiyor 24 saat bot
Aynı anda farklı kanallarada farklı videolar ekleyebiliyormu? -
Şimdilik bu konuda limit koymadım hocam açıkcası sunucudan botu kopyalayarak 1 kanal için 1 bot olarak ayarlanabilir ben böyle kullanıyorum.
İndirdiği videoların müzik sesini değişip youtube yükleme yapabilirmi? -
Bu özellik yok ne indirdiyse o şekilde kullanıyor ya buna extra özellik olarak ekleyeceğim yada bu konu hakkında yeni bir bot yapacağım zaman gösterecek kısacası