hocam anlaşamamışız pek.
siz benim dediğimden çok farklı şeyler söylememişsiniz ki.
ben de zaten sizin dediğiniz şeylerin çoğuna katıldığımı söyledim.
arkadaşlara iş yapmayın demiyorum. öyle sallayıp bir şeyler yapıp nasılsa kazanırız demeyin diyorum. iyi iş yapın izlenim alma ihtimalinizi arttırın. video müzik vs tüm kurgu iyi olursa o zaman patlar diyorum. insanlar sanmasın ki mutlaka ama mutlaka çok video ve uzun video yaparlarsa izlenirler.
buradaki çekindiğim şey şu, forumda ben de 20 yılımı verdim. çekirge sürüsü gibi bir şeyin üstüne çullanıp spam kafası ile yüzlerce binlerce nasıl yaparız kafası direkt oluşuyor, bu girişkenlik hepimizde var belki de. ama sonuç iyi olmuyor. çoğu hüsran olması dışında bir de TR IP lerinden bir şey yaptığında başlıyor çuvallama.
söylediğim şeyi özetle yine tekrar edeyim, butik çalışın iyi iş yapın o şekilde kazanç elde etmeye çalışın ki hem sonuç iyi olsun hem de gerçekten emek boşa gitmesin.
normal kanal müzik kanal farklı olabilir bazı konularda ama youtube sorunları klasiktir. az ve kaliteli kanal yapmaya çalışın. youtube da karşımıza çıkan ve yeni tarihli bir çok kanal olduğu doğru ama çok izlenen videolarda hep bir kalite var. kaliteli iş yapmak lazım.
Evet hocam,söylediğin şeylerin çoğu doğru,ama Müzikte farklı oluyor zaten bu yüzden öneriyorum,tabiki kalteli yaparlarsa daha güzel olur
Ben bu işi önerdim ancak,farklı şeyler yapmakta millete kalıyor,bu müzik olayının ingilizcesi fransızcası ispanyolcası arapcası bir çok kulvarı var
evet insan mantıklı düşünürse en azından herkes Türkce şarkılara yönelmez,farklı kaliteli yapmaya çalışır,örnek adamlar müzik videosu için sadece görsel kullanıyor ben video olarak canlandırıp öyle yapıyorum ve daha iyi oluyor