hocam anlaşamamışız pek.
siz benim dediğimden çok farklı şeyler söylememişsiniz ki.
ben de zaten sizin dediğiniz şeylerin çoğuna katıldığımı söyledim.
arkadaşlara iş yapmayın demiyorum. öyle sallayıp bir şeyler yapıp nasılsa kazanırız demeyin diyorum. iyi iş yapın izlenim alma ihtimalinizi arttırın. video müzik vs tüm kurgu iyi olursa o zaman patlar diyorum. insanlar sanmasın ki mutlaka ama mutlaka çok video ve uzun video yaparlarsa izlenirler.
buradaki çekindiğim şey şu, forumda ben de 20 yılımı verdim. çekirge sürüsü gibi bir şeyin üstüne çullanıp spam kafası ile yüzlerce binlerce nasıl yaparız kafası direkt oluşuyor, bu girişkenlik hepimizde var belki de. ama sonuç iyi olmuyor. çoğu hüsran olması dışında bir de TR IP lerinden bir şey yaptığında başlıyor çuvallama.
söylediğim şeyi özetle yine tekrar edeyim, butik çalışın iyi iş yapın o şekilde kazanç elde etmeye çalışın ki hem sonuç iyi olsun hem de gerçekten emek boşa gitmesin.
normal kanal müzik kanal farklı olabilir bazı konularda ama youtube sorunları klasiktir. az ve kaliteli kanal yapmaya çalışın. youtube da karşımıza çıkan ve yeni tarihli bir çok kanal olduğu doğru ama çok izlenen videolarda hep bir kalite var. kaliteli iş yapmak lazım.
Hocam uzun ca yazıp bilgilendirme yapmaya çalıştığın için eyvallah
Ancak Ben bu işlere yıllarımı verdim kimseye denemediğim birşeyleri önermem,
senin yazdığın çoğu şey doğru,Ancak normal youtube videoları için geçerli şeyler,
kanal kapanması izlenmeme gibi durumlar,bir anda kanalın adsensenin kapanması gibi şeyler bilindik, herkesin başına gelen şeyler
Müzik videolarında işler öyle olmuyor,ünlü biri değilsen 4,5 dakikalık şarkını,kimseye önermez
Ancak Video süresi uzun olunca mutlaka 2,3 videonu çok izletiyor,buda emeğin karşılığını mutlaka alırsın demek
Evet tonlarca kanal var hepde yabancılar yapıyor bu işi,neden ?
ve hepsini kontrol et,eski değil hemde 5,6 aylık kanallara bak, mutlaka 2,3 videosu patlamıştır,
Çünkü Uzun Müzik Videoları mutlaka öneriliyor,bu benim çok iyi bildiğim denediğim konulardandır,8 ay öncede aynısını söyledim
2 saatlik videonun 3 dakikası izlenirse bir işe yaramaz, evet ama oda nomal videolar için geçerli
uzun müzik videosu olunca mutlaka uzun süreli izleniyor
benim neler denedeğimi nelerden ne çıkardığımı görsen aklın durur,
Yani demem oki 1 tl bile kazanmıcakken kimseye hayal satmam,amacım milletin bundan yararlanması
Varsın 100 kişi yapsın 40 tanesinin videosu izlensin
Ne mutlu Bana
ve
Arkadaşlar ,hiç düşünmeden elin yabancısı bizim ülkemize yönelik şarkılar üretip para kazanacağına sizde deneyin,bırakmayın 3,4 ay video üretip yükleyin