kızılayın bende bi antipatisi üredi artık kan bağışı sonrası ücretsiz ikramlarından dolayı, pazar lideri olarak mineral oranı olarak diğer maden sularını f/p olarak tokatlamasıyla kesinlikle öncelikle inişdibi sonrasında beypazarı diyorum...ilk tercihim kesinlikle inişdibi yoksa beypazarı, kızılayın ürünleri ve bağışları boykotum dahilinde (askerde bu kan bağışını alışkanlığı edindim, kanım az olması sebebiyle yılda 1 veriyorum düzenli alınamıyor benden çarşıya işim düştükçe yılda 1 veriyorum alkol sigara kullanmam, toplamda 9 bağışım var, madalya alacak seviyedeyim isteyene ss atarım) daha çok hastanelerin yerel sayfaların sosyal medyaları üzerinden acil icapçı üsulü bağışta bulunuyorum artık. hiç birini bulamazsam uludağ sodanında değerleri fena değil. memleketimin malı olsada nasıl ne şekilde çıkarıldığını biliyorum bursada, çaybaşı mevkiinden çıkarılıyor yakınında volfram madeni var, hala benim için soru işaretidir bu konu. mineral bakımından ankara ve çevresi sodaları tercihim öncelikle, inişdibi daha bi tık soft içimli değerleri hemen hemen aynı. zımpara içmek isteyen sert içimli isteyen beypazarı tercih edebilir, fark burada o yüzden inişdibi tercihim.