fermayil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konunuzu çok beğendim ve hemen bir kanalda size özenerek çalışmaya başladın dediğiniz gibi suno üyelik satın aldım ve yüklemelere başladım
https://www.youtube.com/channel/UCDu...DuIjVfHkYGymSA
inceleye bilirseniz eksiklerim varsa beni aydınlatırsanız sevinirim
ilk hedefim 50 şarkıya ulaşmak ve onlarla saatlik videolar yapmak
Hocam püf nokta videolarının uzun olması gerekiyor,2 saatlik bir buçuk saatlik videolar yap,sunoda 1 defa 500 şarkı üret 25,25 birleştir uzun uzun müzik videoları olarak yükle,uzun videolar hemen izlenmesede ilerde 2,3 tanesi mutlaka izlenir onlarda yetiyor zaten

siyahby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim hocam. elimde 560k dan 10k'ya kadar değişen shorts kanalları var hepsini organik kastım. Ama uzun video işinden anlamıyorum. sorma amacım şu shorts kitlesine uzun video izletebilir miyim? bunu başaran var mı?
uzun videolar bin abonen olsada ilerde izlenir hocam,madem öyle kanallar var yükle kullan yani
yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba.burada birşeyi merak ettim.
sıradan başka videolardan kasıt herhangi bir video oluyormu mesela oyun ekran kaydı yoksa müzik videolarımı olacak..
hocam kanal ölümü kısıtlama vamı yokmu anlamak için kafana göre hiç farketmez 4,5 video atın baktınız biraz izleniyor ondan sonra müzik videolarınızı yüklersiniz,kanalın ölü olup olmadığını anlamak için popüler videolar bile yükleyip deney bilir hızlı sonuç alabilirsin
tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu okuyan yüzlerce kişi suno dan üyelik alıp kanallar acıp şarkılarını yükleyecek cogu harcadıgı parayla kalacak öncelikle kendinize bir proje oluşturun izlense bile para kazanmanızın acılacagının garantisi yok
He hocam evet sen böyle düşünürken,pakistanlılar hindistanlılar,Türkçe başlığı bile yanlış yazıp bizim ülkemize müzikler şarkılar yayınlayıp para kazanıyor,varsın 4 tane kanal açsınlar 1 tanesi bile onaylansa yeter,en güzel slow şarkılar pop şarkılar diye,
youtubede arama filtrelerden de 20 dakikadan uzun müzik videolarını seç ve arama yap ,ingilizce fransızca tonlarca kanal göreceksin,bizimkilerde yapsın kazansın istiyorum,rahat onay almaları içinde taktik verdim,
tek ses kullanın sanatçı gibi başvurun diye,kanallarıda onay almazsa artık ben ne yapayım para kazanmalarını istedim
yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben şahsen sunodan üyelik aldım denemelere başladım.
insanlar 300-500 bin tl sermaye riske alıp iş yeri açıyorlar yada bir proje üzerinde çalışıyorlar.
500 tl yakmaya ve biraz zaman harcamaya değer. olmasada 500 tl ve biraz zaman kaybımız olur,ama ya tutarsa...
hocam inan pakistan hindistan ve arap ülkeleri bizim ülkemize şarkılar yapıp yayınlıyolar,deli olursun,sizde yapın sizde deneyin,4 bin saat videolar izlenirse 1 haftada doluyor,kaybedecek birşeyi yok milletimizin,
ve kaç ülke kaç dil var her ülkeye bir kanal yapsan 20 kanalın olur zaten,

bay17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maşallah hocam tebrik ederim. gençler ekonomik şartlar altında zorlanırken bu şekilde bilgi verip paylaşmanız çok güzel olmuş. 1 aya gibi kısa bir süre istikrarlı bir şekilde içerik üretilse karşılığında güzel sonuçlar alınacağına inanıyorum.
Teşekkürler hocam,müzik videoları uzun müzik videoları yayınlarsanız,3,4 ay içinde mutlaka kanalda kıpırdanmalar olur,hemen youtubedeki uzun müzik videolarının izlenmesine bakın anlarsınız,çoğu milyon izleniyor
Deepspace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben haftada 54 dolar alıyordum sonra kaldırdı şarkımı o kadar dinleniyorum yine yansımıyor hesabıma acaba kapadımı para kazanmamı diskorid
distrokid yapay zeka şarkılarını kaldırmış öyle duydum,uğraşma direk kendi kanalına yükle kazan
JoyWix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba benim anlamadığım nokta suni dan kendimiz bir şarkı yazıyoruz veya oradaki TR şarkılarından seçiyoruz ve bunu 2 saatlik editleyip YouTube atıyoruz dimi, benim daha yarım milyon izlenen kanalında paylassam olur mu o kanalın algoritması zaten müzik üzerine.
yapay zeyaka şarkı sözleri yazdır,şöyle bir göz gezdir olmayan yerleri düzelt,suno da yabancı bir şarkıyı bile referans olarak seçip ,extend diye işarete tıklarsan şarkı yabancı olsada, senin sözler türkce ise türkce okur,
yada kendin 40 saniye falan bir şarkıyı kes yükle,burda amaç tek ses kullanmak,kanalın para kazanmasına başvururken sanki sanatcıymışsın gibi başvurmak
masaLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
temedha hocam konu için tşkler. herkesi müzisyen yaptın
Eyvallah hocam ben zaten yapıyorum,ama baktımki hindistanlılar pakistanlılar araplar,bizim ülkemize şarkı üretip yayınlamaya başladıllar,
daha öncede burda milleti uyardım uzun şarkı klipleri yapın diye, şimdi yabancılar kazancana bizimkiler kazansın diye tekrar konu açtım
efegenclerhesab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bende Suno ile içerik ediyorum fakat hep 200 300 izleniyor bunun sırrı nedir fazla izlenmesi için 1 saatlik sıkıştırılmış video mu yapmak
hocam çok izlenmesi için müzik videolarında klibin 1 buçuk yada 2 saat falan olması gerekiyor,25 şarkıyı arka arkaya ekle o şekilde klip yap yükle,3,4 ay i,çinde mutlaka 1,2 videon patlar,oda yeter sana
akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle çok çok teşekkür ederim bu tarz konular paylaşıp bizleri bilgilendirdiğin için, ben sadece şeyi merak ediyorum. Bu kadar hesap için ip işini nasıl çözüyorsunuz. Tek bir ip mi kullanıyorsunuz yoksa kiralama mı yapıyorsunuz ? Veya vpn mi kullanıyorsunuz? Orayı merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam farklı ip değilde her kanalım için portaple tarayıcı kuruyorum,her kanala ayrı bir portaple tarayıcı ile giriyorum,bunları bir klasör içinde tutuyorum,
ve istediğim zaman birine giriyorum,kanala özel portaple tarayıcı kullanıyorum yani,video yüklerken aynı anda yüklemeyin
bir kanala girdiniz video yüklediniz diyelim,diğer kanalada yükleyecekseniz 1,2 saat geçsin,öyle yükleyin,yoksa kanal farketmez birini izletir bir kanalı izletmez

falone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hazır canlı konu bulmuşken, eski tarihli bir iki video atılmış hesap mı yoksa sıfırdan bir hesap açmak mı daha iyi
birde suno benim kullandığım platformlar arasında şuanda en geride kalmış olanı, benim kullandıklarımda gerçekten ayırt etmek oldukça zor
Kanala yeni 3,4 video atın izleniyorsa,kanal ölü değilse oraya müzik videolarınızı yükleyin,
sunoyu ben seviyorum diğerlerini de denedim, sadece yabancı müzikleri iyi ,sunoda Tükçe şarkılar oldukca güzel,eğer yabancı üretiyorsan seçeneğin çok tabiki