omerduzgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@temedha; merhaba, klibi nereden üretiyorsunuz
hocam örnek yapay zekaya bir kız resmi yaptır ,yakın çekim, kız duygusal aşık gibi duruyor diye promt yazdır,bunla görsel oluştur,o görseli google al sdütyoda 8 saniyelik video oluştur,sonra capcutte aynı videoyu birde tersine çevir
ve sonra tersine çevirdiğin video ile normal videoyu birleştirince döngü loop video oluyor hiç atlamadan sürekli az birşey hareket eder,
videoyu istediğin kadar arka arka ekleyerek uzun video yapabilirsin,birde ekolayzer efekti falan ekleyin video üstüne,capcutte var müzik eklenti bölümünde ,youtubedede yeşil ekran olarak var,ekolayzer efekti,bu şekilde video üretin
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi insanların sorularına öyle güzel cevaplar vermiş ki gerçekten hayran kaldım. Emeğiniz için çok teşekkür ederim, sizin gibi insanların değeri gerçekten çok büyük.
Teşekkür ederim hocam,

cemvrs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam peki 2 saatlik şarkı da döngü mü olmalı? Farklı farklı mı olmalı? herhalde 2 saati bulmak için 15 20 tane ürettirmek lazım
şarkılar farklı olacak hocam klip döngü olsun yeter,yaklaşık 25 şarkı 2 saat lik video oluyor,Sunoda 1 defa 500 şarkı üretin,bir şarkı sözü ile 15 tane falan üretebilirsiniz sözler aynı olsada müzikler ve makamı farklı olur
bu 500 şarkıyı karıştır karıştır,farklı farklı 2 saatlik video klipler çıkar

Madakas2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reis şarkıyı çıkarttıgu gibi mi koyuyorsun yoksa ekleme vs yapıyor musun ayrıca ben editleri capcuttan yapıyorum tavsiyen nedir bu videolarda farklı bir mevzu varmı yani
hocam örnek 500 şarkı ürettik diyelim,25 tanesini capcute atıyorum,arka arkaya,sadece üretilen şarkı sonları bir anda bitiyor,capcutte ses ayar bölümünde
tek tek şarkının sonunu karart bölümü var,sonunun sesini kısıyorsun yani, düzenlediğim olay sadece şarkı sözlerinin sonlarının sesini kısmak,döngü videomuda daha önce hazırlıyorum müziğin üstüne ekleyip çıktı alıyorum okadar

ozgurcetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl yapıldığına dair bir eğitim yada video daha destekli olabilir.
hocam inan çok basit 1 şarkı ve bir video düşün sadece bunları birleştirip klip yapacaksın,tek fark 25 farklı şarkıyı arka arkaya koyup videoyuda uzatman lazım,bu sayede uzun video üreteceksin,yorumlardada tüm detayları anlattım,
eğer sunoda müzik üretme taktikleri ararsan youtubede tonlarca nasıl şarkı üretilir vidolar var,ayrıca yorumlardada analttım, zaten basit 1,2 denemeyle çözersin

yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son zamanlarda gördüğüm en güzel konulardan biri. öncelikle teşekkürler.
şimdiden suno üyeliği alıp şarkı üretmeye başladım.
herkese başarılar dilerim. konuda daha çok püf nokta eklenmesini de bekliyorum.
Teşekkürler Eyvallah,Hocam Yorumlarda tüm püf noktaları anlattım,şöyle bir göz gezdir olayı çözersin basit zaten

siyahby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim dini shorts videoları paylaştığım 3 kanalım var ve hepsinin pk'sı açık. Bu kanallara uzun dini müzik videoları yüklemeyi düşünüyorum. Sorum şu: yeni kanal açıp başlamak mı daha iyi olur yoksa bu kanallara atsam daha mı iyi olur? Teşekkür ederim.
var olanı kullan hocam,burdaki püf nokta uzun video yap,örnek 25 dini müzikleri arka arkaya ekle,ve videoyu yüklersen ,en güzel 25 dini ilahi yada müzikleri yaz,2 saatlik dini müzikler yaz yükle