Hocam TT'de sorunlar eskisi gibi yoksa dediklerinde kesinlikle haklısın zaten,
Türknet son zamanlarda habire zam yapmaya başladı, kaldı ki 200-300 tl fazla verip 15 kat daha hızlı internet kullanacam

bana deseler ki aylık 3bin tl vericen 1000 mb internet vericez onada okeyim zaten ama konu burda TT, eskiden gerçekten o kadar vasattı ki bu firma çok uğraşmıştım.
Sanırım aboneliği başlatacam.
bende sizin gibi yıllarca TT dışı kullandım. Taahhütsüz diye başka internet kullanıyordum fakat son yıllarda taahhütsüz internet çok sıkıntı çünkü kafalarına göre zam yapıyorlar. Ben fiber geldiğinde sizin gibi düşünüp direkt TT ye geçmedim. Netspeed, Gibir ve Netinternet kullandım. Hepsinde sorun yaşadım ve sonunda dayanamayıp TT Fibere geçtim. Zaten alt yapıyı yeni çektikleri için sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Her bölge aynı olmuyor fakat bir arızada direkt muhattap TT olduğu için işlemler daha hızlı olur. Türknette sorun yaşadığımda sadece destek talebi olduğu için 2-3 gün derdimi anlatmakla geçiyordu zaten. Cevap yaz, cevap al vs. Ben geçtiğimden beri bir sorun yaşamadım. Ocak ayında geçtim o günden beri sorun yaşamadım.