UfukozT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size tanınan sürede başvuru yapmazsanız 90 gün beklersiniz.
Bence pk kapanmadan 7 gün içinde bahsettiğiniz videoları kaldırın ve itiraz videosu hazırlayın.
Youtube para kazanma politikalarını dikkatlice inceleyin ve kanalınıza uygun olanları itiraz videosunda belirtin.
Videoları hazırlamak için metinleri özgün şekilde kendiniz hazırladığınızı belirtmelisiniz. (Ör. Sosyal medyadan ilham aldığım videolardan esinlenerek özgün şekilde hikaye yazmaya başlıyorum. O sıra not defterini açın ve hikaye yazmaya başlayın.)
Daha sonra videoları hazırladığınız platformu belirtin.
Hazırlanan videoların edit kısmını nerede yapıyorsanız o programı belirtin ve videoda anlatarak editi nasıl yaptığınızı belirtin.

itiraz videosunda şeffaf ve açık olun. Yapay zeka videolarını hikayeleştiriyorsanız yt buna izin veriyor zaten pk devam edecektir.
Cevabınız için teşekkürler.
Şimdi hocam gelen ihtarda itiraz öncesi video silmeyin diye özellikle belirtmişler. O nedenle henüz video silmedim. Söylediğiniz gibi bir video çektim, ama henüz itiraz etmedim. Şunu netleştirmeye çalışıyorum, itiraz etmeyip kanalın para kazanması kapandıktan sonra, ben o videoları silip sıfırdan başvuru yapıyormuş gibi başvururmak için ne kadar süre beklemeliyim? 30 gün mü yoksa 90 gün mü? Çünkü itiraz edersem ve olumsuz sonuçlanırsa 90 gün beklemem gerekecek. Bu riski almaktansa, eğer kapandıktan 30 gün sonra tekrar para kazanma için başvuru yapacaksam bu seçenek daha mantıklı geliyor. Çünkü 3-4 adet video dışarıdan alınmış ve sadece müzik ve ses efektleri eklenmiş üzerine. Konuşma, yorumlama vb bişey yok o videolarda.