karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,
Yapay zka ile video yapıp yayınladığım, PK açık youtube kanalıma bir iki tane başka yerden video yüklemiş bulundum. Bugün iş ortağı promğramından çıkarılacağım yönünde ihtar aldım. 7 gün içinde itiraz etmezsem kanalın para kazanması kapatılacak. para kazanma kapatıldıktan sonra da 22 gün içinde itiraz etme hakkım var vs vs..
Ben burada başka birşey sormak istiyorum. İtiraz etmediğim takdirde kanalımın para kazanması 7 gün sonra kapatılacak. Ben şüphelendiğim videoları silsem, hiç itiraz etmeden, yeniden başvuru yapsam oluyor mu acaba? Mesela 30 gün sonra ilgili videoları silmiş, kanalı temizlemiş olarak sanki yeni başvuruyormuş gibi başvuru yapabilir muyum? Yoksa 90 gün sonra mı başvuru yapabiliyorum?
Size tanınan sürede başvuru yapmazsanız 90 gün beklersiniz.
Bence pk kapanmadan 7 gün içinde bahsettiğiniz videoları kaldırın ve itiraz videosu hazırlayın.
Youtube para kazanma politikalarını dikkatlice inceleyin ve kanalınıza uygun olanları itiraz videosunda belirtin.
Videoları hazırlamak için metinleri özgün şekilde kendiniz hazırladığınızı belirtmelisiniz. (Ör. Sosyal medyadan ilham aldığım videolardan esinlenerek özgün şekilde hikaye yazmaya başlıyorum. O sıra not defterini açın ve hikaye yazmaya başlayın.)
Daha sonra videoları hazırladığınız platformu belirtin.
Hazırlanan videoların edit kısmını nerede yapıyorsanız o programı belirtin ve videoda anlatarak editi nasıl yaptığınızı belirtin.

itiraz videosunda şeffaf ve açık olun. Yapay zeka videolarını hikayeleştiriyorsanız yt buna izin veriyor zaten pk devam edecektir.