Hocam bence iletişim sayfası gözünüzden kaçmış iletişim formu ve mapsi en üste alın bence yada içerikler var onları kaldırın. Onların haricinden çok iyi.
Cursor mu kulladınız ? Tam olarak hangi modeli kullandınız?
Hocam çok güzel olmuş, hangi uygulamayı kullandınız? Cursor mu, n8n mi yoksa manus vs mi?
selamlar üstadlarım ilk önce değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim maalesef cursor kodlamada efsane ama tasarım konusunda yetişemiyor ama tasarım da kötü n8n denemedim hiç bilmiyorum ama .dev bir domain vardı onu denedim 1m istek hakkımda bile 1 tasarım yapamadı 1 tane site bulmuştum gerçekten tasarımda iyiydi ama indirme linki vermiyordu bulursam konuya eklerim manus.im denedim çok fazla destek olan oldu forumda ama tüm yapay zeka araçlarında şunu fark ettim çok fazla istekde bulunursanız yaptığı işin hepsini tekde teslim etmiyor bozuyor yada siliyor bu yüzden önceliiğiniz yapıyı kurmak tek tek html olarak sayfaya dökmek ve ondan sonra php girmek şuan uzun zamandır gemini ultra pro kullanıyorum ve gerçekten en iyi tasarımda yapay zeka listesinde diyebilirim burada önemli olan kafanızdaki detayı fazlasıyla vermek mesela mobil uyumlu olsun blue tonlarda olsun site yapıyı menü slider hakkımızda iletişim formu footer olarak bitir gibi özgün yazılarla yaptıktan sonra diğer sayfalar da geliyor zaten burada amaç şu header ve footer index.html olsun zaten diğer tüm sayfalar arka arkasına geliyor modern daha gelişmiş yapı gibi cümlelerde baya etkili oluyor umarım başarırsınız kolay gelsin font olarak genelde popins kullanıyorum tavsiye ederim diğer tüm yapay zeka araçlarına para ödemeyi bırakın artık gerçekten hepsine para yatırdım buna maalesefki x.com yapay zekası da dahil......