ya ben site fiyatını 132 yazmışım 132ye satıyorum veya 132ye hazır alıcısı var mı yazmışım bağırtma sabah sabah yazıyor üsluba bak max 20 yaşındasın forumda dolaşırken yanda dil anlatım videosu izle önce kişisel gelişim sonra maddiyat
ahahaha ya sana gelmişiz fiyat konusunda bir şeyler söylüyoruz hala yok appledan aldım yok şuradan aldım yok garanti sorun yaratıyor neyin sorunu bana söylesene sana açıkça diyorum ki zaten trendoldan da alsan istersen git mahallendeki bakkaldan al yine de sana garanti sunuyorsa bunu gönderecekleri tek yer yine apple yetkili servisi sen de bunu anlamakta zorlanıyorsun aslında zorlanmıyorsun anlamak istemiyorsun bende apple kullanıyorum ama senin gibi bir kitle var böyle mac ipad iphone kullanan bir şey aldıktan sonra en ufak şeyi söyleyip en yüksek fiyattan kitlemeye çalışan yada anlamsız şeyler söyleyip fiyatı arttırmaya çalışan bir garip gelmiş birde üsluptan falan bahsediyor tam komedi valla sabah sabah iyi güldürdün moralim bozuktu biraz eyvallah kral şu yazdığın şeyleri düşünce tarzını vs bi analiz ettikten sonra yaşın çokta önemi olmadığını anladım allah çevrende ki insanlara sabır versin