enesby07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki sizce başka şarkıların sözlerini kullanmak mantıklı mı yoksa yapay zekaya yazdırmak mı mantıklı çünkü kesip yüklediğim şarkıyı yükleyince şarkıyı kestiğim için anlamsız alakasız sözler ortaya çıkıyor aynı sesi kullanıyor ama sözler dediğim gibi saçma oluyor
şarkıyı yüklememizdeki sebeb sesi kullanmak için hocam,herhangi bir şarkıyı telifli demesin diye kesip yüklediğin zaman,evet şarkı sözleri kesik kesik oluyor,
işte o sözleri silip kendi yapay zeka ile ürettiğin sözleri yapıştıracaksın, ama referans olarak yüklediğin şarkıyı örnek alıyor, ve hep aynı seste şarkılar üretiyorsun
yani yüklediğin şarkının sözlerini otomatik şarkı sözü bölümüne ekler, sen onları silip kendi sözlerini yazacaksın,
veya hiç şarkı yükleme ,sunoda remixe izin verilen tonlarca şarkıcı var yabancıda olur türkce yazarsan türkce okuyor,işte hep aynı şarkıyı kullanırsan sana özel ses üretmiş olursun
ve referans olarak remixlediğin şarkının sözlerini ordan sileceksin,kendi hazırladığın sözleri yapıştıracaksın

basaransefa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle teşekkür ederiz güzel niyetiniz için.
Şarkıların teliflerini nasıl alabiliriz ? Olurda tutarsa şarkılar biri bizden önce gidip telifini alıp ekmeğini yemesin.
rica ederim eyvallah
hocam ben 20 adet şarkıyı tek albüm olarak cdbaby şirketinde yükledim ,150 plartformda yayınlandı,
cdbaby de tek seferlik ödeme 10 dolara, 50 ye kadar şarkını albüm olarak yükleyip telifini alıyorsun,sen yada başka biri youtubeye falan şarkını yükler yada yükleyen olursa otomatik telif çıkıyor,tiktok instagramda bile
ve o çıkan telif sayesinde,boş kanallara bile video atarsan ve içinede telifli 1 tane şarkını koyarsan tüm çıkan reklam geliri şirkete yatıyor, onlarda yüzde 20,30 falan kesip sana gönderiyorlar
buda ayrı bir kazanç sistemi,para kazanma kapalı boş kanallarına, yotubeye video üretiyorsun ama içine eklediğin telifli müziğin sayesinde parayı müzik dağıtım şirketine gönderiyorlar onlarda sana
Bu şekilde tam telif alınıyor