Merhaba hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler uzun şarkıdan kastınız bir kaç şarkıyı video haline getirmek mi yoksa bir tane çok uzun şarkı yazmak mı kafam karıştı da 2. olarak yt para kazanma onaylanması diğer kanallara göre farklılık gösteriyor mu müzik kanalı olması para kazanmasının erken açılma durumu gibi ?
Hocam sunodan 1 aylık üyelik alırsanız,500 şarkı yapabiliyoruz ya,işte o 500 şarkıdan 20 adet 2 saatlik falan video çıkıyor,örnek 15 şarkıyı bir bir video yapıyorum,sonra başka 15 şarkıyı başka bir 2 saatlik video yapıyorum
ve bu şarkıları hep aynı sesi yada şarkıyı referans vererk yaptırırsanız,para kazanmaya başvuruda sanki bir sanatcıymış gibi başvurursanız çabuk onaylanıyor
mesela ben başvuruken hakkında kısmına ve açıklamaya falan bunu yazdım,Merhaba daha önce sizlerle konserlerimde bilikte olduk bundan sonra artık bende youtubedeyim gibi

bişiler yazdım,
sizde öyle yaparsanız sanatçı diye hemen onaylarlar
artı yabancılar direk görselle müzik videosu yükleyip onayllatıyor ama Türkiyede naz yapıyorlar,o yüzden tek sesle şarkı üretin ve sanatcı gibi başvurun