Rahat okumanız için yapay zekaya düzeltirdim ;

3 senelik bir dostluk ilişkimiz vardı (ben öyle sanıyordum). İlk 1 sene boyunca her konuda birbirimize yardımcı olduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. 2. sene dostluğumuz biraz daha farklı şekilde devam etti (dropshipping’i bırakmıştım eskisi gibi çok para kazanmıyordum artık). 3. sene ise benden kendi işi için yardım istedi; ben de elimden gelen desteği verdim, sosyal medya ve reklam yönetimini üstlendim.

Bu sezon Benim desteğimle aklının hayalinin almayacağı paralar kazandı. Bu süreçte ondan hiçbir ücret talep etmedim, neticede dostuma yardımcı olmaya çalışıyordum. Fakat onun düşüncesi dostluğu ticarete dökmek gibiydi. Reklamlarla ilgili bir sorun olursa beni arıyor, onun dışında ne arıyor ne soruyordu. Bu da beni açıkça rahatsız ediyordu.

Sezon başladığından beri sanki sadece işine yaradığım için yanımdaymış gibi davrandı. Dün itibariyle sezon bitti, reklamları durdurdum. Beni arayıp “Bunu neden yaptın?” falan diye sordu. Ben de, “Sezon bitti, paran boşa gitmesin diye kapattım pardon” dedim. Bana karşı tepkisi çok fazlaydı ve bana bir sürü laf söyledi en sonundada “Ailemin rızkıyla oynadın” dedi. Halbuki ben onun kazanması için emek verdim, uğraştım. Verdiğim emeği görmezden gelip bana böyle ağır bir söz söyledi. Ben de ona, “Ben senin kazanman için uğraştım, bir kere yanlış yaptım; böyle mi geliyorsun?” dedim. Ardından, “Hakkım helal değil” dedim, o da bana, “benimde Sana hakkım helal değil” dedi ve gitti.

Şimdi sorum şu: Bu durumda kim haklı?