Bütçe yetersizliğinden 2.el almış olduğum monster notebook laptop bilgisayarım.
1 yıldır bende ve kutu fatura vs yok direk monster laptop ve şarjıyla almıştım.
4-5 ay iyi gidiyordu. Lakin artık aşırı aşırı ısınıyor artık bıktım.
Dibine buz kuruyorum çözüm yok hem soğutucu bile kullanıyorum. Fan ayarını bile sona alıyorum sırf soğutsun die ama artık kullanmama engel oluşturuyor.
Neden yani nedennn monster isim yapmış dedim aldım lakin pişmanım.
Asıl konu. BELGE VS FATURA YOK AMA MONSTER ÜCRETSİZ SERVİSE GÖNDEREBİLİRMİYİM.
BİR BAKIM YAPSINLAR SİZCE MANTIKLI MI?
VE ISINMA SIZCE NEDEN KAYNAKLI HAVA SICAK OKEY AMA BU KADAR MI ABII BALKONA GEÇIYOM YOK BUZLUKTAN 2 ADET BUZ KABI BIRAKIYOM YOK.
YANI SÖZDE MONSTER BIKTIM. ZATEN İLK GÜNDEN PİŞMAN OLMUŞTUM DA SANIRSIN ELON MUSK İLE ORTAĞIM EVDE UZAY MEKİĞİ ÇALIŞTIRIYORUM.
AMA KENDINE GELSIN MONSTER YAA FAN SESİ DELI GICIK BIŞEY ŞARKI ACIP SESİ DİNDİRİYORUM VE ODAK SORUNU OLUŞTURUYOR.
MoNSTER ABRA A5 V16.6 MI NEY TAM BILMIYORUM HATIRLADIGIM. 16gb ram 2gb ekran kartı sanirim. M2 ssd ve ayrı etten normal ssd de taktım. Ve acaba aylar önce normal ssd taktım ek hdd yerine ondan mı ısınıyor artık çözüm bulmam şart.
VE OYUN ASLA OYNAMIYORUM. BİR R10 A GİRİYORUM BİRDE Yanı hep google ile işim ve capcut edit programı hepsi bu bunda da ısınıyorsa daha da yapcak bişi yok seneye artık 100 adet kullanıcı yorumu okur ürün alırım.
Monster kullanan ve ücretsiz bakım alan varmı ve ısınma sorunu normal mi? Veya napmam gerekiyor yazan herkese +r10